Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
13062419_607236522766525_7736528287498768875_n.jpg

:D

Навивам Дарк сите да ги испоубие, цела екипа и да заврши серијава веќе.
GO GO DARHK!

И Дарк е патетика невидена.
Му вика на Оливер, абе зошто ме напаѓаш, ти давам време да жалиш за смртта на Лорел, епа тогаш ќе ги убијам сите што ги сакаш...и така му вика од прва епизода..:lolzz:

ОСтајте тоа, што ќе кажете за 2 епизоди што имаа 90% ист крај? Разликата е што во „првата“ епизода, пишуваше „По 4 месеци“, и траеше делот околу 2-3 мин, додека „втората“ епизода го немаше тоа „по 4 месеци“, но траеше Дополнителни 1-2 мин.

к а т а с т р о ф а, не знам, ама стварно не знам зашто уште ја гледам серијава!
ај веќе нека умрат сите... ме мава cringe секоја епизода, јас ќе умрам пред нив... тиња.

Последниве две епизоди ги гледав на fast forward.. многу се поинтересни така, ем побрзо завршуваат, пробајте..
Ајде уште финалето да го догледам и ја бришам, кој има трпение...... нека трпи :icon_lol:

Дно Дна е серијата,ако некој го мразиш навистина препорачај му да ја гледа серијата...:zloo:
Вакво бедно сценарио,ваква мизерна глума нема ни во БАНДИНИ..:pipi:
Последната епизода,СПИДИ дрогирана УПМ,не знај кај тера,и ОЛИ нешто и вели во стилот АБЕ ТИ ТЕКНУВА:pijani:,и оп дејството на дрогата моментално поминува и СПИДИ СЕ ВРАЌА КОН ДОБРАТА СТРАНА НА СИЛАТА,како ништо да не било:pos:а само секунди претходно фрлаше стрели кон бате..:boksix::facepalm:
АЈТ ТАМУ,КОНЕЦ ФИЉМА:ban:

Ги гледав денес последниве три епизоди. Да не ти се верува како може вака да падне квалитетот на една серија. Серијава сега ме потсетува на оние cheesy серии од 90-тите со не многу голем буџет наменети за тинејџери.

Покрај ова со Спиди имаше и други забегани работи. Светот е во опасност, гинат луѓе, а ликовите (најмногу Фелисити) тераат третоодделенски хумор. Пред 2-3 епизоди, жена му на Џон збори за нуклеарен холокауст, вика Genesis ќе дојде, Фелисити вели: „Фил Колинс рече нема да се обединат веќе“. :yid: А и акцијата бе... Во истата епизода братот на Џон прво со базука пробува да го разнесе камионот каде се крие фамилијата на Дигл, па откако не успева, почнува да пука со автомат.... :tvg: Веројатно следен потег ќе му беа гумени куршуми... :pistoldz:

Ги гледав денес последниве три епизоди. Да не ти се верува како може вака да падне квалитетот на една серија. Серијава сега ме потсетува на оние cheesy серии од 90-тите со не многу голем буџет наменети за тинејџери.
Implying дека не била ваква серијата од старт :D

Implying дека не била ваква серијата од старт :D

Искрено мене ми беа ок првите две сезони. Немаше забегани работи и забеган хумор, немаше многу ликови, Оливер си имаше своја мисија, имаше во серијата некое чувство на мистерија со приказната од Островот, имаше по нешто и емотивни сцени. Веќе од третата сезона серијава почна со слободен пад, за денес да стане пародија на сама себе. Не знам кај ќе тераат во петта сезона, ама подобро е да заврши што побргу.

Изглеа само ја сум ја глеал најновава урнебесна епизода :pos::pos::pos:

Боооо чоече ќе реинсталирам виндоус сеа жими мајка...

и јас ја гледав и немам зборови да ја опишам...трагедија у пичку материну.
не знам кој ги пишува епизодиве, ама како секоја епизода да има нов сценарист и како да ја пишува епизодата како да не знае што се случило во изминатите.

оли се качува на колата сред цел тој хаос, и наеднаш го даваат во живо на сите телевизии и радио станици..:lolzz::lolzz:
дарк 3 пати во епизодава им вика, еј погоди што, и јас донесов пријатели, и тие испаѓаат духовите...последниот пат дури испаднаа без оружја, само за да можат ферски да се тепаат со народот....или може куршуми снемале, цела сезона се отепаа од пукање и пак никој не погодија...:lolzz::lolzz::lolzz:
и како му ја снема магијава на дарк со ероу кога се тепаа??? а моменти подоцна го уби тој што седеше на којутерот од далечина....:lolzz::lolzz::lolzz:
џон дигл ќе си одел за да се пронајде себеси, а ги напушта жена му и ќерка му...:zver:
овој мерлин после сите глупости што ги направи сезонава, на крајот пак е дел од екипата, се му е простено..хахахахах

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom