Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Толку од мене, ја избришав и не планирам да продолжам да ја гледам. Ќе ве читам тука да видам само до кај се стигнале.
И памет за друг пат, серија со супер херои НЕ!

Еј никад не сум се смеел поеќе у мој живот, цел ден седам на работа, ми текнува на сцената со Оливер коа го мотивираше цел град и урлам :Д

Дно од серија хахахаха

последниве неколку четвртоци сум стално нераположен од коа ќе го изглеам овој булшит наречен ероу, се нервирам што трошам 40мин од животов кои реално боље би ги искористил ако глеам у празно само...

последниве неколку четвртоци сум стално нераположен од коа ќе го изглеам овој булшит наречен ероу, се нервирам што трошам 40мин од животов кои реално боље би ги искористил ако глеам у празно само...
Ти уствари и глеаш у празно.

Толку од мене, ја избришав и не планирам да продолжам да ја гледам. Ќе ве читам тука да видам само до кај се стигнале.
И памет за друг пат, серија со супер херои НЕ!
Флеш е сеуште океј, падната и е рејтингот и кавлитет во споредба со прва сезона ама сеуште е добра, а третава треба да биде партали.
Дердевил прва сезона развали, вторава до пола сум и тоа е супер.
Плус дојде Лорел да глуми во Флеш у една епизода, пиша некој во темана за Флеш, во 10 минути изглуми подобро отколку во 4 сезони во Ероу.
Еј никад не сум се смеел поеќе у мој живот, цел ден седам на работа, ми текнува на сцената со Оливер коа го мотивираше цел град и урлам :Д

Дно од серија хахахаха
Најјако нешто еј хахахахаха, овие урлаат, се тепаат, се караат, к од камера нема наоколу или телевизиска станица и братов се истрчува, се качува на кола, едно STOP вика и сите како миниони наоколу застануваат. Дарк комедии, цела сезона му го поштедува животот на Оливер, ај да правиме интересна, да не ти ја убијам уште одма од старт, нема да е забавно така.
Цела сезона слушаме како сите сакаат да го спасат градот, градот вреди спасување и на крај Квентин (ако така се викаше татко и на Лорел), Дигл, Теа сите си одат од градот, го спасивме, ај сеа се селиме.
Нема појјаки, дефинитивно :)

Ај шо го мотивираше и напали цел град против Дарк доброоооооо ама у битката коа покажаа у кадар 70 луѓе?

Па маме му ебам Груевски у кадар лупа 2 миљона народ на видеа против опозиција и овие не можеле да намонтираат поеќе луѓе?

Леле а Мерлин коа им се појави од нигде никаде и овие си го прифатија ко сите сезони да им е пријател....

Ауф што сме глеале...

Дно од серија хахахаха
За тие што не знаат која сцена ја референцира Клипче, еве го суперхеројот кој што се придружи да го мотивира народот во битка со негативците!
giphy.gif

А инаку стварно јака работа..
"KРАЈ НА СВЕТ! ЌЕ УМРЕМЕ! СИТЕ СЕ ТЕПААТ И КРАДАТ И ЕБАТ! ГАЈЛЕ МИ Е ЗА ДРУГИТЕ САКАМ ДА ПРЕЖИВЕАМ....еј...види..некој рандом богаташ се качува на кола...ај да го послушаме наместо да го претепаме и него кога секако се дешава крај на свет.."

..........wow

кој џаол ме натера ова да го гледам
Нели не ја гледаше ти серијава бе? :D

Ај шо го мотивираше и напали цел град против Дарк доброоооооо ама у битката коа покажаа у кадар 70 луѓе?

Па маме му ебам Груевски у кадар лупа 2 миљона народ на видеа против опозиција и овие не можеле да намонтираат поеќе луѓе?

Леле а Мерлин коа им се појави од нигде никаде и овие си го прифатија ко сите сезони да им е пријател....

Ауф што сме глеале...
Утна еден јак момент :D

Дарк: ИМАМ АРМИЈА!

*Се појавуваат типци со зољи, калашникови, и остали работи што се наоѓаат на свадба во Гостивар*

.....се тепаат со раце, не ги користат оружјата и не се ни појавуваат пак во кадар.

ок.

@Corvus ми рече дека добра била, да продолжам да ја гледам.

Утна еден јак момент :D

Дарк: ИМАМ АРМИЈА!

*Се појавуваат типци со зољи, калашникови, и остали работи што се наоѓаат на свадба во Гостивар*

.....се тепаат со раце, не ги користат оружјата и не се ни појавуваат пак во кадар.

ок.
Претходно без мака ги бутна сите на земја а после тоа не можеше истото да го напраи и да останат само он и Оливер :Д

Прво го рогаше Оливер низ улици а после ништо не можеше да му напраи:Д

Бреј овие нашиве обиди за серии се врхунац за оваа :Д

Синоќа ја гледав.... Абе што да се коментира... Дното е допрено, прекопано, докопано и пак допрено... :pos: Немам видено поглупа сцена од онаа со Оливер на колата. На 10-годишно дете да му дадеш да напише сценарио ќе смисли нешто поинтересно.

А и секое финале на сезона истото, само малку поинаку. Обавезно се наоѓа некој да му каже на Оливер „Абе ти не знаеш, ама си ме мотивирал скроз на скроз“ и овој одма ќе се прибере. Сега им здосади главните ликови да го кажуваат тоа, па го најдоа оној Куртис со клише сторија.

А и јако беше кога се собра толпа да го линчува Дарк, овој се тепа еден на еден со Оливер, а овие стојат и навиваат, како тепачка во школски двор... :D

Ако воопшто почнам да ја гледам петта сезона, тоа ќе биде само ради фаќање на сеир и тролање... :D

Откако оде воз у кукуруз втората половина од сезонава и иронично на крај сите го оставија Оливер со ''од трите, најдолгото'' во раце, на Гугенхајм и компанија им пернало да играат на карта на Јанг Џастис носталгичарите ( :place:#BringBackThatShow), со вклучување на познатата Артемис:love::love: во Тим Ероу од наредната сезона ..

Медисон МекЛолин ќе ја репризира улогата на Евелин Шарп од последнава сезона. Неа за прв и последен пат ја видовме во 19та епизода како Кид Блек Канери, одма после смртта на Лорел. Уште на самиот почеток од наредната сезона значи, Оливер ќе и' влезе во трага со цел да ја регрутира како негов нов сајдкик ..
aaaaaaaaaa.png
ccccccccc.png

ПС - Комодо ако не биде главниот негативец во 5тата сезона - ГРОБ!! Ископирајте ја целата сага од Џеф Лемир и ај у ку*ац .... И јас веќе изгубив живци од ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom