Толку од мене, ја избришав и не планирам да продолжам да ја гледам. Ќе ве читам тука да видам само до кај се стигнале.
И памет за друг пат, серија со супер херои НЕ!
Флеш е сеуште океј, падната и е рејтингот и кавлитет во споредба со прва сезона ама сеуште е добра, а третава треба да биде партали.
Дердевил прва сезона развали, вторава до пола сум и тоа е супер.
Плус дојде Лорел да глуми во Флеш у една епизода, пиша некој во темана за Флеш, во 10 минути изглуми подобро отколку во 4 сезони во Ероу.
Еј никад не сум се смеел поеќе у мој живот, цел ден седам на работа, ми текнува на сцената со Оливер коа го мотивираше цел град и урлам :Д
Дно од серија хахахаха
Најјако нешто еј хахахахаха, овие урлаат, се тепаат, се караат, к од камера нема наоколу или телевизиска станица и братов се истрчува, се качува на кола, едно STOP вика и сите како миниони наоколу застануваат. Дарк комедии, цела сезона му го поштедува животот на Оливер, ај да правиме интересна, да не ти ја убијам уште одма од старт, нема да е забавно така.
Цела сезона слушаме како сите сакаат да го спасат градот, градот вреди спасување и на крај Квентин (ако така се викаше татко и на Лорел), Дигл, Теа сите си одат од градот, го спасивме, ај сеа се селиме.
Нема појјаки, дефинитивно