Ја денес бев да идам да купам, нема никој на касаИ мене ме интересира дали се пуштени картите во продажба. Зошто нешто ремонт прават мислам дека во киното, опремата ја ставаат.
Дали е најдобра е дискутабилно ама дека е најпрва е факт. Се кршат копја која е најдобра и зависи од афинитет и киното како е опремено. Имаксот бара големо платно па и тоа додава на ефектот.Momentalno za najdobra 3D tehnologia se smeta IMAX.
Pri Dolby3D ,Real3D i XpanD 3D triizmernoto izobrajenie e navutre vo ekrana , pri IMAX izibrajenieto izliza od ekrana kon zritelite.
Sum gledal filmi na site tii tehnologii i smetam isto deka IMAX e najdobro
Еве како (ако не те мрзи да одвоиш 5 минути да се насмееш) :Како би изгледало тоа 4Д , жити све ?
Јако.a dali od strav mu se primocalo? bev deneska po karti mi rekoa deka nema se se prodale, a nikoj ne pisal kako e
НЕМА КАРТИ???? За Најмрачниот час нема карти???? Баш накај 7 сакам да одам да земам карта и да го гледам. Немој да кажеш дека нема за него....a dali od strav mu se primocalo? bev deneska po karti mi rekoa deka nema se se prodale, a nikoj ne pisal kako e