Ејјјјјјј не дупи ! Стар Ворс ако го дисаш тогаш боље не гледај филмови воопшто.Абе каков Star Wars, нека дадат некој појак филм како Аватар и сл. Титаник сега ќе излезе во 3Д.
Абе добро, нека го дадат еднаш-двапати но секој петок да даваат тоа ќе стане малце досадно. Бар нека ги даваат поновите. А ако даваат некој од поновите филмови што се меѓу најгледаните...тоа ќе биде атракција. Луѓето нема да искачаат во град, ќе идат во кино.Ејјјјјјј не дупи ! Стар Ворс ако го дисаш тогаш боље не гледај филмови воопшто.
Озбилно.
Симни го,изглеј го па сам процени.
Што ќе ми е преубав филм да си уништувам со 3D?Ејјјјјјј не дупи ! Стар Ворс ако го дисаш тогаш боље не гледај филмови воопшто.
Озбилно.
Симни го,изглеј го па сам процени.
харолд и кумар новиот е баш за 3д напраен.Што ќе ми е преубав филм да си уништувам со 3D?
Ако веќе носат 3D,нека биде некој специфично сниман со 3D камери, како Аватар или Харолд и Кумар (не сум најсигурен за вториов баш), а не стари филмови пре-рендерирани во 3D.
Знам дека е за во 3D, само не знам дали е сниман со специјални 3D камери или после тоа е конвертиран, повеќето од 3д филмовите се така...бидејќи е прескапо да се снима директ 3D.харолд и кумар новиот е баш за 3д напраен.
Нели многу беше глуп филмот? Ниту открија нешто за "вонземјанците",целиот филм така глуп беше,и глупо заврши.. А ова за ефектито беше јако,но филмот не беше баш за во 3д...бев на најмрачниот час. Филмот лош беше ама отидов за да видам како е во 3Д да се глеа филм задоволен сум
Сеа чекам да донесат добри филмови со ефекти за да дојде до израз уште повеќе.
Абе каков Star Wars, нека дадат некој појак филм како Аватар и сл. Титаник сега ќе излезе во 3Д.