3D во кино Милениум

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Само Хобит би го гледал во кино на 3д, а бљувотина од типот на најмрачниот час може да се гледа во вц во 3д, да се купи двд од филмот и да го фрлиш во шоља.

P

PewDiePie

Гостин
Абе каков Star Wars, нека дадат некој појак филм како Аватар и сл. Титаник сега ќе излезе во 3Д.
Ејјјјјјј не дупи ! Стар Ворс ако го дисаш тогаш боље не гледај филмови воопшто. :D

Озбилно.

Симни го,изглеј го па сам процени.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ејјјјјјј не дупи ! Стар Ворс ако го дисаш тогаш боље не гледај филмови воопшто. :D

Озбилно.

Абе добро, нека го дадат еднаш-двапати но секој петок да даваат тоа ќе стане малце досадно. Бар нека ги даваат поновите. А ако даваат некој од поновите филмови што се меѓу најгледаните...тоа ќе биде атракција. Луѓето нема да искачаат во град, ќе идат во кино.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069

Озбилно.

Што ќе ми е преубав филм да си уништувам со 3D?

Ако веќе носат 3D,нека биде некој специфично сниман со 3D камери, како Аватар или Харолд и Кумар (не сум најсигурен за вториов баш), а не стари филмови пре-рендерирани во 3D.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
314
Поени од реакции
30
Баш денеска ја зачекав рекламата на MTV HITS дека од 9 Февруари во 3D кината ќе бил StarWars I е сеа за кај нас незнам барем така имаше на рекламата :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Што ќе ми е преубав филм да си уништувам со 3D?

Ако веќе носат 3D,нека биде некој специфично сниман со 3D камери, како Аватар или Харолд и Кумар (не сум најсигурен за вториов баш), а не стари филмови пре-рендерирани во 3D.
харолд и кумар новиот е баш за 3д напраен.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Харолд И Кумар, па уште и у 3Д - највисоко ниво на мазохизам...
Ова што било преполно за Пина... не верувам дека на барем 50%-60% им се гледа(ло) таков филм - уметнички/документарец, него ради помодарство потрчале, да се фалат после дека блаблабла први гледале у 3Д. :P

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
харолд и кумар новиот е баш за 3д напраен.
Знам дека е за во 3D, само не знам дали е сниман со специјални 3D камери или после тоа е конвертиран, повеќето од 3д филмовите се така...бидејќи е прескапо да се снима директ 3D. :)

Член од
7 август 2011
Мислења
4.958
Поени од реакции
15.173
бев на најмрачниот час. Филмот лош беше ама отидов за да видам како е во 3Д да се глеа филм :) задоволен сум :D
Сеа чекам да донесат добри филмови со ефекти за да дојде до израз уште повеќе.

Член од
4 декември 2011
Мислења
44
Поени од реакции
19
бев на најмрачниот час. Филмот лош беше ама отидов за да видам како е во 3Д да се глеа филм :) задоволен сум :D
Сеа чекам да донесат добри филмови со ефекти за да дојде до израз уште повеќе.
Нели многу беше глуп филмот? Ниту открија нешто за "вонземјанците",целиот филм така глуп беше,и глупо заврши.. А ова за ефектито беше јако,но филмот не беше баш за во 3д...

G

_Ghost_

Гостин
Леле глуп филм....сценарио катастрофа, глума очајна..Отидов ради 3д-во да видам што чудо е. Интересно, ново за мене, имаше некои ефекти убави за гледање. Ете така, појдов, видов, си заминав. Љубопитноста си ја задоволив, одсега само на квалитетни филмови одам на 3д.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.942
Поени од реакции
7.054
Значи да не одам на Даркест Аур? Да чекам јак филм, ако биди да биди (y)

dai

Член од
30 јануари 2012
Мислења
96
Поени од реакции
95
прво земат пари со лингурски филомви ... после треба да има јаки филмови :P

Kajgana Shop

На врв Bottom