Во светот постојат 4 системи на прикажување 3Д слики, а овој што го поседуваме (Dolby 3D) е со најдобар квалитет на слика.Има неколку вида на 3Д технологија ми има кажана дечко кој бил во барцелона и таму гледал и три различни цени се според квлаитетот на 3Д технологијата. Дали некој знае каква 3Д технологија ќе има ставено во кино милениум?
Не знам каков квлаитет е тоа во милениум, но едно знам имах е најпозната марка за 3Д. Еве и во софија и во барцелона е имахВо светот постојат 4 системи на прикажување 3Д слики, а овој што го поседуваме (Dolby 3D) е со најдобар квалитет на слика.
Нема подобар во светот денес.
Проектор: Имаме комбинација KINOTON-BARCO проектор – најдобриот модел – LX
Платно: HARKNESS (нема подобро во светот)
Сервер: Најновиот Dolby DSS200 – синоним за долготрајност и сигурност
Звук: 7.1 Dolby Digital со најновиот процесор на Dolby CP750
така пишуваат милениум
Значи да нема забуни, типацов горе збори за The Darkest Hour.Како може да го отвараат 3дето во македонија со филм кој има вакви критики. Па не можеа ли да го земат Аватар на некаков рерилиз мајке му.
The film was not screened in advance for critics and was widely panned. Based on 50 reviews collected by Rotten Tomatoes, the film received a 12% overall approval rating.[8]
The film was criticized for having "flatlining screenplay and the absence of even a single compelling character"[9] and for being "a depressing failure of imagination".
IMAX е нешто што мора да се доживее. Јас прв пат на Аватар отидов, и останав со отворена уста. Само кога ќе ја видиш големината на платното остануваш без зборови.Не знам каков квлаитет е тоа во милениум, но едно знам имах е најпозната марка за 3Д. Еве и во софија и во барцелона е имах
софиа
http://www.mtelimax.com/
барцелона
http://www.barcelona.com/barcelona_directory/attractions_in_barcelona/imax_cinema_in_barcelona
Сигурно тие што биле во имах 3Д кино и ќе отидат и во милениум и ќе кажат дали вреди и дали е квалитетно.
Ја гуглав опремава и добра им е стварно, земајќи за основ шо пишуваат по странските форуми како рецензии...Во светот постојат 4 системи на прикажување 3Д слики, а овој што го поседуваме (Dolby 3D) е со најдобар квалитет на слика.
Нема подобар во светот денес.
Проектор: Имаме комбинација KINOTON-BARCO проектор – најдобриот модел – LX
Платно: HARKNESS (нема подобро во светот)
Сервер: Најновиот Dolby DSS200 – синоним за долготрајност и сигурност
Звук: 7.1 Dolby Digital со најновиот процесор на Dolby CP750
така пишуваат милениум
Јас сум бил како мал во 3D ама какво 3D беше тоа ни самиот не знам Деца Шпиони се сеќавам го гледавме, ни дадоа едни наочари никакви и ништо не се гледаше. Оваа опрема на Милениум стварно многу ја фалат, па ќе видиме што ќе испадне, но чекам некој подобар филмЈа гуглав опремава и добра им е стварно, земајќи за основ шо пишуваат по странските форуми како рецензии...
Ја никад не сум бил у 3Д кино, а у недела на Најмрачниот час дефинитивно идам...
ги заебаа, први се ЧДhttp://kavadar4e.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7604:vopetokseotvara3dkinotovokavadarci&catid=65:tikvesija6&Itemid=80
Сепак од утре вечер со емитување на Аватар започнува првото 3Д кино во Кавадарци.
друг тип на 3д е тоа бе изгубенЈас сум бил како мал во 3D ама какво 3D беше тоа ни самиот не знам Деца Шпиони се сеќавам го гледавме, ни дадоа едни наочари никакви и ништо не се гледаше. Оваа опрема на Милениум стварно многу ја фалат, па ќе видиме што ќе испадне, но чекам некој подобар филм
Какви хартиени бе боже сачувај.. Тие самите вредат 50 денари, а ние ќе плаќаме да ги изнајмуваме, а? Добра логика.a 3d naocarite se hartieni ili kako onie od LG televizorite sto gi davaaat
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 20:45 ---
mislam deka ke bide guzva mnogu da idam utre da vidam dali ima karti