ја знам дека сите што ги имаше , работеа неколку месеци и ги затвараа , а дкеа има сеа 3-4 НАЈМАЛКУ незнам баш...Верувај дека во Велес многу подобро ќе работи тој бизнис, прво само единствен ќе биде и прв барем засега во Скопје има 3-4 најмалку. Второ нема некои такви интересни работи во нашиов мртов град така да ќе има секогаш заинтересирани барем јас така мислам.
мислиш 700 евра се доволни за почеток?!Добар бизнис можеш да направиш на пример да најдеш некоја нива покрај река(или друга површина)...да ископаш со булдожер 20x20 дупка...и да чуваш крапови со некои 700евра инвестиција....
Мислам :smir:мислиш 700 евра се доволни за почеток?!
Верувај дека во Велес многу подобро ќе работи тој бизнис, прво само единствен ќе биде и прв барем засега во Скопје има 3-4 најмалку. Второ нема некои такви интересни работи во нашиов мртов град така да ќе има секогаш заинтересирани барем јас така мислам.
250 denara so 50 topcinja kako so planirav poso gi gledam cenite a 400 den bi go pustil so neograniceno topcinja za 1 saat so celosna oprema od glava od peti^Колку пари мислиш да биде од човек?
За да може да ти помогнам со совет за исплатливост.
Лудак !тоа сАмо ако имаш МНОООГУ БОГАТ клиент , кој пак ќе те научи како да го СОВЕТУВАШ околу начините за перење пара....за 5-6% од испраното
...никој друг не плаќа вакви совети...у МКД сите се знаат, дури и децата сами си ги прават....
ne ti e losa idejataво ф-ка за производство на газ папир (тоалетна хартија) иако појма немам колку треба да се вложи,ако некој знај нека кажи слободно па да барам инвеститори (роднини) од странство
само мислам дека нема да треба голем влог од 0,5 мил евреј па нагоре а објектче некое ќе се најди за под наем
производот ќе оди како алва поготово нашите политишнс како шо с**ат многу., едно пакување од 12 дневно ќе им биди малку....
Ако не е којзнае каква тајна,би сакал да знам што е она вистинското кое го пронашол татко ти за да сега му е супер! Мислам,за тоа и служи форумов,за размена на мислења,идеи,теории и на крај дискусии,поздрав!Оди на запад во Германија или во било која друга земја поразвиена имаш 100 000 000 идеи,само треба памет добра стратегија и пред се среќа,за да успееш.Да немаш страв од неуспех да не се плашиш да вложуваш и сл.Од кога знам татко ми пробуваше се и сешто,шпедиција,па проба со фирма во Германија за да носи работници од тука,увезуваше некои глупости од Германија и сл.Сеа конечно го пронајде вистинското и супер е.
Муабетот ми беше дека не треба да се плашиш да вложиш дури и кога не ти оди добро,тоа е приватно работење,стресна работа е,ама и добро исплатлива.
Ми се допаѓа оваа идеја и јас би отворил поготово Што во мојот град нема вакво нешто , само имам неколку прашанјБи отворил балон со кафич,