Што бизнис би отвориле без разлика колку треба да се вложи?

Член од
2 ноември 2009
Мислења
24
Поени од реакции
2
Ма какви станови купување.

Купуваш една или повеќе коли одприлика од 10 000 - 12 000 евра, Ја ренташ за такси, отприлика по 800 денари, ако не е и повеќе х 25 ден просечно месечно х 12 месеци = 3900 евра годишно х 3 години = 11 700 евра. значи парите ти се врнале, е сеа ја продавш, да и земеш 5000 евра оти е стара само 3 години, сите ти се чисти.

Па?

Член од
14 мај 2009
Мислења
1.581
Поени од реакции
1.853
Ма какви станови купување.

Купуваш една или повеќе коли одприлика од 10 000 - 12 000 евра, Ја ренташ за такси, отприлика по 800 денари, ако не е и повеќе х 25 ден просечно месечно х 12 месеци = 3900 евра годишно х 3 години = 11 700 евра. значи парите ти се врнале, е сеа ја продавш, да и земеш 5000 евра оти е стара само 3 години, сите ти се чисти.

Па?
Se prasuvam dali e taka bas!? Vikas ima pari vo rentanje koli na taksisti?
Poznavas nekogo sto renta? Znaes nekoj sto uspeal? ....
Sto bi napravil ti na primer, kako bi nasol taksist koj nema da ti ja iskrsi kolata? Znaes koga ke ja fanat... kako na "tugjo"!!! Moze li da se ponudat na Taxi zdruzenie?
800 odi rentata na vozilo? Toa znaci cel den otstapena kola? Ako e taka, znaci hipoteticki toj moze da ja vozi i 24 casa, dokolku najde nekoj so kogo
moze da ja "podeli" .... !?

Член од
2 ноември 2009
Мислења
24
Поени од реакции
2
Само идеа, не е лоша, има работа да се разработи, но има договори, нотари. Најчесто адвокати го тераат овој бизнис, по исплатлив им е од рентање станови..

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
тргоско друштво чии предмет на работа ќе биде консултации за работата на другите т.д

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
тргоско друштво чии предмет на работа ќе биде консултации за работата на другите т.д
тоа сАмо ако имаш МНОООГУ БОГАТ клиент , кој пак ќе те научи како да го СОВЕТУВАШ околу начините за перење пара....за 5-6% од испраното:)
...никој друг не плаќа вакви совети...у МКД сите се знаат, дури и децата сами си ги прават....

V

VeniVidiVici

Гостин
Фабрика за огради од ковано железо. веќе почнав да ја реализирам со помош на татко ми.

:pos2::pos2: ама си го стокмил ова. Абе на консалтинг да не мислеше, а? :pos2::pos2::pos2:

iko3vc

www.32seconds-media.com
Член од
27 ноември 2009
Мислења
5
Поени од реакции
0
Internetot e idninata. Nudi neograniceni moznosti za razvoj i nadograduvanje i neograniceni moznosti za profit. Trgnete od najosnoven websajt koj mu e potreben na sekoj i sekoja firma, do celi softveri i aplikacii, social networks so milionski profiti, SEO optimizacija i sl. Najgolema dobivka od ovaa rabota e otvorenosta so celiot svet.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Internetot e idninata. Nudi neograniceni moznosti za razvoj i nadograduvanje i neograniceni moznosti za profit. Trgnete od najosnoven websajt koj mu e potreben na sekoj i sekoja firma, do celi softveri i aplikacii, social networks so milionski profiti, SEO optimizacija i sl. Najgolema dobivka od ovaa rabota e otvorenosta so celiot svet.
Мислиш на спамирање?

nonchalant

i4 ne mi 4ue
Член од
27 ноември 2009
Мислења
64
Поени од реакции
2
Fabrika za igra4ki.

Mislam za vozrasni, igra4ki, posho osamenosta e vo golem podem.

TOYS FOR GROWN UPS:pos2:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
тоа сАмо ако имаш МНОООГУ БОГАТ клиент , кој пак ќе те научи како да го СОВЕТУВАШ околу начините за перење пара....за 5-6% од испраното:)
...никој друг не плаќа вакви совети...у МКД сите се знаат, дури и децата сами си ги прават....

заборавив да напишам дека тука ги ставам и сметководтсвените услуги е сега дали е добро да се вложи во ваков бизнис ке биде предмет на истражување т.с ке видам од другиве што отвориле како им оди

blade-

Научник
Член од
28 август 2009
Мислења
51
Поени од реакции
4
абе отвараш кафана и ја регистрираш како Рибарски клуб и чиста работа не плајкаш данок ништо освен трошоци за регистрација на општината и не треба хасап :D

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Ја уште пред две години дојдов на идеја за сопствен приватен бизнис. Штета што моите не сакаат да ме финансираат, инаку сите детали ми се разработени.

Холандија има многу ненаселени површини. Средствата за одржување на било какво градинарско растение се многу поефтини таму, отколку тука или било каде во светот. Доколку се земе една плантажа, обична парцела, за почеток не би морало да биде многу голема и се насади генетски модифициран вид на марихуана, тоа би бил исплатлив бизнис. Секако, би требало да има и некоја структура што би ги штитела тревките од сончева светлина. Над тоа, земајќи во предвид дека кога се купува парцела според 3D моделот на светската мапа, се купува и се добива простор над плантажата, воздушен простор. Имајќи ги во предвид големиот број на ветровити денови, таа плантажа би била двонаменска доколку се постават и ветерници чија што енергија би била пласирана на пазарот поради ниската цена. Овој план ми е зацртан како едно од нештата во животот што треба да ги направам, штета што никој не ме сфаќа сериозно.

Член од
30 септември 2009
Мислења
79
Поени од реакции
6
Би сакал да направам фирма за произвотство на компјутери... Сеуште сум мал за тие работи сепак тоа најмногу ме влечи xD xD!

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Би отворил спортска обложувалница...убедливо најдобар бизнис во земјава.
abe ne se palete na kladilnici be!!! golemite kladilnici vo 2 vikenda ke ve zatvorat!!! i PANKI otvori kladilnica, pa KORNER preku nok go zatvori!!! "D

Kajgana Shop

На врв Bottom