- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
Jaс би отворил вулканизер во населба и секоја вечер додека сите спијат јас ќе бушам гуми, следниот ден сите кај мене ќе лепат гуми
Еве ти подобра идеја... погребално друштво навечер ќе ги убиваш, а од сабалје ќе ги погребуваш...Jaс би отворил вулканизер во населба и секоја вечер додека сите спијат јас ќе бушам гуми, следниот ден сите кај мене ќе лепат гуми
Со ова се занимава еден комшија машината за тоалетна му е у гаража не зафаќа многу простор, материјалот го купува големи ролни и само со машината се сечат и пакуваат и после тој сам ја разнесува по дуќани со комбенце добра пара прави сега гледам почнал и поголем објект да прави, машината не е скапа на старо можеш да најдеш за 1000-1500евра види на пазар3во ф-ка за производство на газ папир (тоалетна хартија) иако појма немам колку треба да се вложи,ако некој знај нека кажи слободно па да барам инвеститори (роднини) од странство
само мислам дека нема да треба голем влог од 0,5 мил евреј па нагоре а објектче некое ќе се најди за под наем
производот ќе оди како алва поготово нашите политишнс како шо с**ат многу., едно пакување од 12 дневно ќе им биди малку....
Еве ти подобра идеја... погребално друштво навечер ќе ги убиваш, а од сабалје ќе ги погребуваш...
аиииии па овде ти требаат само некоку илјади еврејчиња а комбе шо немам? ќе треба да си купам значиСо ова се занимава еден комшија машината за тоалетна му е у гаража не зафаќа многу простор, материјалот го купува големи ролни и само со машината се сечат и пакуваат и после тој сам ја разнесува по дуќани со комбенце добра пара прави сега гледам почнал и поголем објект да прави, машината не е скапа на старо можеш да најдеш за 1000-1500евра види на пазар3
не туку врти со очитеТемава е што би отвориле без разлика колку треба да се вложи, не ми се верува дека некој може да помисли на погон за тоалетна хартија.
па и јас следам статистика секој ден за тоа колку ГБ имам потрошено од телекабелјас имам мнг добра идеа во што да се вложи...што повеќе вложиш...повеќе ќе добиеш...
се работи за следење на статистики и инвестирање во тоа... посигурно е дефинитивно од хартии од вредност и тргување со пари според мене... а профитите се каде каде поголеми од банките и обврзниците... па здравје валда ќе тргне идеава на реализирање...
Нешто да напишеш околу тоа дали сеуште инвестираш во македонската берза и колку минимум ќеш треба за да отпочнеш? Мислам ако сеуште си на берзата,поздравDr.Zmigo, jas ne samo sto cvrsto veruvam vo investiranjeto vo berza - osobeno vo nasata tuku sum i zakoraven investitor- investirav i 2006 koga mi se smeea site, profitirav MNOOGU vo 2007 koga site investiraa , i prodolziv da investiram vo 2008, i uste vo 2009... i duri i sega imam dobar % profit...
i koga bi se poznavale so zadovolstvo bi gi dobil na uvid moite izvestai od trguvanjeto-i od prijavuvanjeto na danokot vo UJP za da ne mislis deka foliram...Nemam losi nameri, samo onaka nezadolzitelno.poz:smir:
сам работи комшијата или има вработено некој? почнав да истражувам за овој бизнис, (оф топик) додека има серковци, ќе има и гомна . (ОН) барем на мене, најисплатливо ми изгледа како дополнителна работа. и со 100 евра месечен ќар да идам, супер ми е. ако имаш некое инфо плус, пиши слободно, не се срами.Со ова се занимава еден комшија машината за тоалетна му е у гаража не зафаќа многу простор, материјалот го купува големи ролни и само со машината се сечат и пакуваат и после тој сам ја разнесува по дуќани со комбенце добра пара прави сега гледам почнал и поголем објект да прави, машината не е скапа на старо можеш да најдеш за 1000-1500евра види на пазар3