Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
LG K4 дали постои поедноставна можност за root, него да симињам апликации кои немаат везе со тоа?
Не знам зашто, ама многу голем простор зафаќа системската меморвија и од 8 гб, слободни се 800 мб, а имам само една игра НБА, и фб, месинџер и viber.
Исто претходно имав телефон со 8гб со истите апликации и игри во него, имав 4 гб слободни.

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Колку пари е промена на екран за huawei p9 lite?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.701
Поени од реакции
34.238
Se raboti za s7 edge

Mu napravile hard reset a trebalo lrvo odjava od gugl akauntot, pa sega kogasaka drug dago koristi na start bara logiranje, ne dozvoluva so nov mejl a nema ni skip.. Navodno nekoj apdejte za pogolema sigurnost

Stariot mejl pa i pw valda ne go znaat.
Chare?

Edit vrakanje na android 6 pa bypass pa pak na 7 lekot bil
Ke se ebavam denovive

Последно уредено:
Член од
19 ноември 2015
Мислења
87
Поени од реакции
86
Постои некаде сервис за постари телефони?, за Sony Ericsson k800, не работи тастатурата и џојстичето.

Член од
29 септември 2015
Мислења
183
Поени од реакции
50
Не се исплати оваа да го правеш,на К800 често откажува џоестикот,кај К810 го нема тој проблем

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Член од
30 јули 2014
Мислења
749
Поени од реакции
731
ukluciv facebook po malku razgleduvanje od ednash se zakoci i nisto ne funkcionirase za da posle 2 min sam se izgasi i se pojavi na screen pocetna isto kakko koga go resetirash " powerd by sam..android" isto ne funkcionirase nisto ednostavno blokiran.. rabote se za s7 edge sto moze da bide ? loso e mnogu?

Член од
19 ноември 2015
Мислења
87
Поени од реакции
86
Фала ти Марик, бев во иБутик, таму ми рекоа да одам во Др. Мобил кај Симпо, и завршив работа.

Рики, тоа е тоа. Го направив и ќе си играм стари игрици што ги нема на новиве смартфони. Diamond Rush. :)

Член од
29 септември 2015
Мислења
183
Поени од реакции
50
Колку те фати?
Иначе јас го имам К810i

Sent from my Coolpad E503 using Tapatalk

Член од
19 ноември 2015
Мислења
87
Поени од реакции
86
Шест стотки. Повеќето мобилари избегнуваат поправки на вакви стари телефони, а овој изгледа си створил имиџ за нивна поправка. :)

Член од
12 март 2009
Мислења
20.778
Поени од реакции
17.010
имавме Самсунг мини Ѕ5570 од 2012... пред 2-3 години падна во вода, не успеавме да го исушиме и стоеше така, со извадена батерија.... го дадов на еден пријател , му се допадна дека е мал, го однел некаде и му го направија. Но тој имаше голема сим карта, а имал многу важни броеви во неа па се мислеше дали да ја сече и не го користел телефонот... сега ми го донесе , на телефонот му е заклучан десктопот. Дали во сервисот кај му го праеле или од стоење му се заклучал, не знам. На интернет има упатства како да се праи фабрички ресет ама не може. Дава некој МКОД ама тој е и со бројки и со букви и не може да го внесам. Дали е можно сам да го вратам фабричкиот Ресет како на новите Самсунг мобилни ???

Kajgana Shop

На врв Bottom