Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
^
За тие да.
Двата дела се ужас.
Првиот едвај го догледав од досада.
Вториов дел досаден исто така, овие двајцава као демек скарана - смирена си играа цело време, овие што беа негативци ..но комент.

Ај бе што, исто така и Каптн Америка е тапа.
Посебно вториов дел Винтер Солџ, оваа Скарлет на живци почна да ми иде.

*Знам дека не правилно ги напишав сите ликови ме мрзеше

ЕДИТ. Зошто ми е префрлено мислењето тука?

Последно уредено:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.064
Малце ја подзаборавивме темава :)))))

Новите два Спајдермени се чисто срање :')

^
Посебно вториов дел, кој фејл е тој филм ни самите актери не се свесни. Го исклучив после 10 мин.
Незнам за кој зборувате, но овој е катастрофа...
http://www.imdb.com/title/tt0948470/
^
За тие да.
Двата дела се ужас.
Првиот едвај го догледав од досада.
Вториов дел досаден исто така, овие двајцава као демек скарана - смирена си играа цело време, овие што беа негативци ..но комент.

Ај бе што, исто така и Каптн Америка е тапа.
Посебно вториов дел Винтер Солџ, оваа Скарлет на живци почна да ми иде.

*Знам дека не правилно ги напишав сите ликови ме мрзеше
Тука ви ја префрлив дискусијата, во другата не се дискутира.

Јас мислам дека во споредба со старите филмови, овие се одлични и поинтересни. Тоби беше очај да се гледа.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Mene starite mi se podobri, novite i 2ta se zanikade.

Член од
3 март 2013
Мислења
59
Поени од реакции
92
Последните два месеци, скоро цела филмографија на Кристијан Бејл изгледав, само што го изгледав сега и Empire Of The Sun.
Дефинитивно најдобар актер на денешницата! Нема простор за дискусија.

W

wicked_1

Гостин
Последните два месеци, скоро цела филмографија на Кристијан Бејл изгледав, само што го изгледав сега и Empire Of The Sun.
Definitivno ne e.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.164
Поени од реакции
10.129
Да ја прочиташе книгата, ќе видеше колку е само лош филмот. ;)

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
@MyloXyloto мислам беше пишал Gone Girl е филм базиран на книга па ете јавно да се заблагодарам за прелогот (имам уште 20тина страни)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
@MyloXyloto мислам беше пишал Gone Girl е филм базиран на книга па ете јавно да се заблагодарам за прелогот (имам уште 20тина страни)
Јас мислам филмот ќе биде подобар од книгата, бар крајот во книгата ми беше многу лош, а читав некаде дека е сменет во филмот, се надевам на подобро сценарио. Иако уште се чудам како ќе биде ваква екранизација, што не можам да дефинирам дали е комедија трилер или само трилер во режија на Финчер. o_O

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
и ја му ја имам гледано цела филмографија и има добри филмови
но не и најдобар Do you like Huey Lewis and The News?

за издвојување :cuc:и бејл има фаца он е газда џентлемен во вистинска смислам на зборот и има потребни состојки има моќ има харизма има многу работи ама немој со избрзување на такви ствари као еј најбољи е ќе гледаш уше филмови па после ќе се избациш со некој друг таков непромислен брз таканаречен став сфаќаш затоа пополека бејл е закон ама има и други далеку бољи пред него ;)

The Dark Knight
American Psycho
The Machinist
The Prestige
The Fighter
3:10 to Yuma
The Flowers of War

Еве што прави добар актер се жртвува за себе за публика за сите за се да биде спакувано одлично за луѓето да се восхитуват да се поклонуватама пак ќе кажам во редот е но не и на врвот

[DOUBLEPOST=1407671187][/DOUBLEPOST]
и немој со површни коментари не е добар објасни зошто не ти се допаѓа

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Јас мислам филмот ќе биде подобар од книгата, бар крајот во книгата ми беше многу лош, а читав некаде дека е сменет во филмот, се надевам на подобро сценарио. Иако уште се чудам како ќе биде ваква екранизација, што не можам да дефинирам дали е комедија трилер или само трилер во режија на Финчер. o_O
Сега кога го гледав трејлерот сфатив дека премногу од филмот е откриено во него така да предлог до сите не го гледајте трејлерот. Не сум баш сигурен како ќе биде екранизацијата на книгата мислам дека треба да има многу промени за да излезе убав филм.

Јас уште не сум дошол до крајот денес или утре ќе ги дочитам последните 20 страни

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
и немој со површни коментари не е добар објасни зошто не ти се допаѓа
1. не рече дека не е добар
2. не рече дека не му се допаѓа

најверојатно смета дека едноставно има други актери кои се подобри од бејл
и пред да прашате, портпарол сум му :icon_lol:

Член од
3 март 2013
Мислења
59
Поени од реакции
92
Секој со свое мислење, ова е моето, дека е на врвот (од неговата генерација, да напоменам). Ете мене Леонардо Дикаприо не ми е ништо посебен актер па на многу им е најдобар. И не ми е ставот од сега што сум го гледала, уште од The Fighter е за мене од најдобрите.
А ако си имате други актери кои ви се поомилени од него, ваше мислење, јас си кажав за мене :).

Инаку не ми е Empire Of The Sun нешто предобар филм, си има свои недостатоци, кажав дека само што го изгледав .
И да напоменам, не дека до вчера сум гледала цртани, па сега конечно нешто поозбилно сум гледала и да се пофалам :pipi:. Не ми се менува конкретно ставот за Бејл, затоа што го имам од поодамна, дури не можев ни да верувам како 2011 е првпат за оскар номиниран. Туку дека гледав повеќе филмови со него, од оние што веќе ги знаев како Амерички Психо, Машинист, Бетмените...

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom