Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Почина најкул бејбиситерката...RIP Robin :(

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.021
Поени од реакции
11.660
Почивај во мир!
Неам гледано премногу филмови со него, но тие што ги имам гледано, ми се допаднале, веројатно заради неговата одлична глума. Во сеќавање ми останува овој филм, премногу емоции во него..

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Сега приметив дека Black Swan немал добиено номинација за Оскар за најдобро сценарио.. Па добро бе што гледале тие старците..

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Легенда ,огромна легенда си отиде. Почивај во мир.[DOUBLEPOST=1407804251][/DOUBLEPOST]прво појавување кај Карсон :cuc:

Последно уредено:
Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Морам вака да те цитирам

,,One hour photo''

Филмот е морничав на моменти,али ништо страшно.
Особено добро игра Вилијамс.
За актер на кого му лежат комични улоги,оваа улога на психопат ја има одиграно одлично.

Задоволна сум од филмот.9/10
Со оглед на тоа дека не ме привлекуваат вакви,психопатски филмови,овој ми е одличен.
Така што,доколку сте љубител на психопатски филмови,слободно гледајте го.
Жално што почина Вилијамс.:unsure:
Филмот е многу глуп, сега може на сентименталност да се даваат оцени од ракав ама овој филм е тотално промашен

Член од
14 март 2014
Мислења
473
Поени од реакции
1.163
Морам вака да те цитирам

Филмот е многу глуп, сега може на сентименталност да се даваат оцени од ракав ама овој филм е тотално промашен
Па,доооообро.
Се зависи до вкусот.:icon_mrgr:
Мене филмот ми се допадна,али како што кажав,некако повеќе му лежат комични ликови отколку психопатски и морбидно настроени.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Стварно е лош крајот на книгата Gone Girl се надевам дека филмот ќе претрпи промени инаку може да наиде на големо плукање по форумите :)

Последно уредено:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Гледај го оргиналот, thank me later.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Elite Squad: The Enemy Within филмиштее, колку само најако е претставена корупцијата на полицијата и политиките што се водат позади завесата, постоењето на еден корумпиран систем неговата флексибилност и неизлечивост. Нарација врв.
Детализирана суровата реалност во политиката, ме потсети на The Wire.

Последно уредено:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Rutracker.org[DOUBLEPOST=1407887441][/DOUBLEPOST]
Има многу напнати моменти филмов, на времето кога го гледав ме мрдна, епте језиви моменти има, а згора на тоа Хауер е брилијантен во својата улога, психопат од 1 класа. БТЊ гледам си зарадел филмови со Хауер, ми недостига екстремно добар глумец :(

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom