Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ова е правиот хитман и поарно нека не снимаат филм да го брукаат ликот :)

А овој е кој го зборува во играта си личат :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.064
1.25 koef bese deka ke se javis so takov komentar :D Ne sme site budzelari ko tebe Psy, nekoj e ogranicen na 150gb za mesec dena :((
A i gledam na laptop od 15 incha, sosema okej za 5gb film :D Ko vekje pocnav da se zalam :P
ne se izlezeni

kolku inchi tolku gb :D

H

HoT IcE

Гостин
da be brat4e, bidi latinica i ti, mwa kis4e.

p.s me mrazi non stop da menuvam font, vekje me fati bolka u laktov od konstantno menjaje, i zatoa ja furam latiniciva, plus u slobodno vreme idoli mi se wot i Syn :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ај кога ќе дискутирате за филмови нека ме извести некој.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.064
Noviov Spiderman mozele da go skratat malku, ne praat nisto porazlicno od porano, isti tapa dijalozi i klise skripta, da go ostaele na saat i 40 t.e preminele direk na akcijata ke bese odlicen. Od aspekt na efekti prilicno zabaven, baska i spidey e po zabaven napisan.. 3 golemi neprijateli u eden film.. ne e loso. Znacitelno podobruvanje od prviot del.

Trojka. So zbrorovi. Bez kratenje. @Io Sono Interista

Me fatija izgleda nostalgicno so dr.manhattan
#crazypoyol, #mara, #talahase #¯\_(ツ)_/¯

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
The Fountain многу добар филм за циклусот на смрта, прикажан со прекрасна визуелна симболика и синематографија, но ме заболе главата.

Го интерпретирав на многу начини филмов додека го гледав, мозокот ми правеше немилосрдна дебата за дали Том во иднината што лета во вселенскиот балон е вистина или фиктивна приказна во книгата на жена му што он ја финишира. Сепак мислам дека Том од иднината и сегашноста е истиот човек, што успеал да ја победи смрта и сето тоа време пробува да ја врати во живот.
Дали дрвото е истото дрво од книгата на Изи или тоа е дрвото што го насади врз нејзиниот гроб тоа не сум сигурен, но сигурен сум дека Том на крај се соочува со смрта како нешто што е морално за да се остави простор за нов живот и исто така преку смрта да се биде дел од природата и универзумот, и така ја финишира книгата во вселенскиот балон толку многу години подоцна, со тоа што на Том од минатото умира откако го пие сокот од дрвото на животот и неговото тело се претвара во разни цвекиња односно искача нов живот.
Дефинитивно треба да го репризирам филмов...збунет сум малце сеуште.

Мислам дека малце намерно претенциозно исфорсиран за да влијае повеќе како mindblowing и да се дискутира повеќе и да се збори за филмов од страна на Аранофски, но како и да е, се потрудил доста да го изработи на прекрасен начин.

Kajgana Shop

На врв Bottom