Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.204
Kako se pokazuva do sega ovoj dont worry darling?
Vecer na kino go planiram

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.192
Поени од реакции
10.214
Првичните реакции по Венеција беа дека филмот е просек.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Kako se pokazuva do sega ovoj dont worry darling?
Vecer na kino go planiram
Мех.

Има океј идеја, ама е доста предвидлив и го има истиот проблем што го имаат многу други модерни филмови - нема линеарност.

Вреди за Флоренс Пју да се гледа, девојката стварно го износе филмот, има еден интересен камео на средина некаде, и толку ќе запамтиш од филмот по некое време.

Јас кога излегов од кино бев онака, мех ок, ништо посебно впечаток не ми остави. Истото ми се случи и со Амстердам, ветувачки трејлери а разочарувачки краен резултат.

• Љубов
Reactions: wot
Член од
26 јануари 2020
Мислења
978
Поени од реакции
1.268
Препорачајте некоја мистерија драма добра, понова можи. :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.204
Првичните реакции по Венеција беа дека филмот е просек.
Мех.

Има океј идеја, ама е доста предвидлив и го има истиот проблем што го имаат многу други модерни филмови - нема линеарност.

Вреди за Флоренс Пју да се гледа, девојката стварно го износе филмот, има еден интересен камео на средина некаде, и толку ќе запамтиш од филмот по некое време.

Јас кога излегов од кино бев онака, мех ок, ништо посебно впечаток не ми остави. Истото ми се случи и со Амстердам, ветувачки трејлери а разочарувачки краен резултат.
Dobra bese Flowrence, se soglasuvam

Jas iskreno ne ocekuvav twilight epiozoda no kako i da e, ako isklucam toj twist uzivav vo misterijata i dramata i cel toj svet na los alamos new mexico sozdavame atomska bomba vibes i ke mi se dopadnese i da ostanese samo kako takov. Srekja nisto ne znaev za filmot osven kastot.

Bese malku i sexy no feministickata nota epten on the nose. Krajot ja ostavi publikata zbuneta in an awkward way, malku nezgodno.

Prosek, 2.5 ili 3 od 5.

Go gledav i trejlerot za Amsterdam, sega sakam da go gledam. :D

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.192
Поени од реакции
10.214
That's how they get you :D
И ја мислев на Амстердам да појдам, ама по твојот коментар не би. :D
Автоматски споено мислење:

Мајсторот Oriol Paulo (познат по El cuerpo, Contratiempo и Нетфликс серијата El Inocente) има нов филм во шпанските наслови. Жанр нормално трилер-мистерија, најгледан филм во Шпанија овие 2 недели и од скоро 500 оцени на ИМДБ има 7.2 оцена.

Пак има некој заебан трилер направено човеков. Can't wait. :гик:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom