Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.118
- Поени од реакции
- 62.370
I'll just leave this here.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Мех.Kako se pokazuva do sega ovoj dont worry darling?
Vecer na kino go planiram
Нема сомнение дека човекот е технички поткован и одамна професионално се бави со проблематикава.Mora da se priznae deka čovekot sepak dokaža deka parapetna ne može da se prikluči....
Kamo da ima poveće členovi koi se tehnički potkovani za da razni nestručni mislenja ne se zemaat zdravo za gotovo.
И појаката MXZ-4F72VF надворешна со 3 парапетни внатрешни MFZ-KT
![]()
Multi Split Air Conditioner Mitsubishi Electric MFZ-KT25 + MFZ-KT25 + MFZ-KT35 + MXZ-4F72VF - Бител
Мулти сплит инвертер клима уредbitel.mk
Препорачајте некоја мистерија драма добра, понова можи.![]()
Se e toa OK.Нема сомнение дека човекот е технички поткован и одамна професионално се бави со проблематикава.
Не му текна него од нигде-никаде онака по шифрата дека баш на овој модел не може да се приклучи парапетна.... од авион се гледа дека претходно го имал ова техничко упатство тој прегледувано...
Проблемот е што тоа знаење нечовеки го искористува... контекстот го извртува и го прави као Мицубиши правеле фалш модели кои потоа ги пеглале ги оправале со нови делови, матични плочи, повеќе фреон... па ако го купи некој овој модел ќе се заебе... а при тоа е свесен дека тој конкретниот модел без 2ка или 3ка на крајот го нема во продажба веќе со години, како што го нема ни моделот на клима кој јас го купив пред 2 години - MUZ-LN35VG и сега ако купиш го добиваш MUZ-LN35VG2 што уствари е 99% истиот уред со 2-3 изменети/обновени делови и 150г помалку фреон.
И Стрелец настапува на сцена тука да ти режира филм дека дека претходникот бил фалш и манлија
На линковите што ги пратив вчера од Бител го продаваат мултисплит системот со перепетни единици и во описот го ставиле моделот MXZ-4F72VF без 2ка или 3ка на крај. Иако од сликите што ги сподели стрелец се гледа дека ни тој модел не поддржува парапетни едници.
Тоа не значи дека ќе ти продадат некомпатибилни единици... туку само дека продавачите не се детални во тоа што објавуваат.
Побогу.... моделот кој јас го имам сеуште на мнозинството МК сајтови се води како LN35VE иако таков модел не ни постои ама ете копи-пасте од претходникот FH35VE.
Првичните реакции по Венеција беа дека филмот е просек.
Мех.
Има океј идеја, ама е доста предвидлив и го има истиот проблем што го имаат многу други модерни филмови - нема линеарност.
Вреди за Флоренс Пју да се гледа, девојката стварно го износе филмот, има еден интересен камео на средина некаде, и толку ќе запамтиш од филмот по некое време.
Јас кога излегов од кино бев онака, мех ок, ништо посебно впечаток не ми остави. Истото ми се случи и со Амстердам, ветувачки трејлери а разочарувачки краен резултат.

И ја мислев на Амстердам да појдам, ама по твојот коментар не би.That's how they get you![]()