Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Прееска наидов на еден рил на инстаграм, еден дечко се занимавал со The Lion King.
Муфаса умира нели, и вика кој го изеде лешот.

Сеа таму спомнува дека хиени и чакали не јадат мртви лавови, што не е точно уствари и ја наведува ситуацијата на ова во спојлеров.

3d-lion-skull-sculpture-3d-model-obj-fbx-ztl.jpg

z5jrwvixdy.jpg

e64lrj6nfrq51.png

Можно е, а? :D :mad:

Баш пред некоја недела го репризирав по дооолго време, сигурно 10+ години... Имам чувство дека продолжението ќе биде доста послабо. Оригиналот не е ништо посебно, ама океј филм за опуштено гледање...

KEANU REEVES TO RETURN IN CONSTANTINE SEQUEL, AND MORE MOVIE NEWS

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Аууу колку добро остварување има нештово. Еден профе по филозофија ми го кажа ко препорака. Ремек дело од глума до екранизација. Препорачувам.

Абе им ја земавте работата на продавачите,треба да ви дадат процент од продажба..И не знам што е поентата јас имам Хаиер мора и ти да имаш..Мада мора да признаам оти и јас западнав едно време во тој филм..
Оставете продавачите да си ја заработат платата..а секој може да сподели искуства со сопствената клима но без навреди на спротивната страна...
Поука тие земаат пари.. а Вие со прстот во рака

Kako se pokazuva do sega ovoj dont worry darling?
Vecer na kino go planiram
Мех.

Има океј идеја, ама е доста предвидлив и го има истиот проблем што го имаат многу други модерни филмови - нема линеарност.

Вреди за Флоренс Пју да се гледа, девојката стварно го износе филмот, има еден интересен камео на средина некаде, и толку ќе запамтиш од филмот по некое време.

Јас кога излегов од кино бев онака, мех ок, ништо посебно впечаток не ми остави. Истото ми се случи и со Амстердам, ветувачки трејлери а разочарувачки краен резултат.

• Љубов
Reactions: wot
Mora da se priznae deka čovekot sepak dokaža deka parapetna ne može da se prikluči....
Kamo da ima poveće členovi koi se tehnički potkovani za da razni nestručni mislenja ne se zemaat zdravo za gotovo.
Нема сомнение дека човекот е технички поткован и одамна професионално се бави со проблематикава.
Не му текна него од нигде-никаде онака по шифрата дека баш на овој модел не може да се приклучи парапетна.... од авион се гледа дека претходно го имал ова техничко упатство тој прегледувано...

Проблемот е што тоа знаење нечовеки го искористува... контекстот го извртува и го прави као Мицубиши правеле фалш модели кои потоа ги пеглале ги оправале со нови делови, матични плочи, повеќе фреон... па ако го купи некој овој модел ќе се заебе... а при тоа е свесен дека тој конкретниот модел без 2ка или 3ка на крајот го нема во продажба веќе со години, како што го нема ни моделот на клима кој јас го купив пред 2 години - MUZ-LN35VG и сега ако купиш го добиваш MUZ-LN35VG2 што уствари е 99% истиот уред со 2-3 изменети/обновени делови и 150г помалку фреон.
И Стрелец настапува на сцена тука да ти режира филм дека дека претходникот бил фалш и манлија o_O

На линковите што ги пратив вчера од Бител го продаваат мултисплит системот со перепетни единици и во описот го ставиле моделот MXZ-4F72VF без 2ка или 3ка на крај. Иако од сликите што ги сподели стрелец се гледа дека ни тој модел не поддржува парапетни едници.
Тоа не значи дека ќе ти продадат некомпатибилни единици... туку само дека продавачите не се детални во тоа што објавуваат.
И појаката MXZ-4F72VF надворешна со 3 парапетни внатрешни MFZ-KT

Побогу.... моделот кој јас го имам сеуште на мнозинството МК сајтови се води како LN35VE иако таков модел не ни постои ама ете копи-пасте од претходникот FH35VE.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom