Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Babylon го најавуваат како ного јак филм од епски пропорции. На 25 декември ќе има ограничена премиера, само за кремот у Холивуд. Дејството ќе било во 20тите години од минатиот век. Гледав некои слики денес, can't wait.
Штета само што е на Дамиен Шазел, па сигурно уште во првата сцена ќе има некоја грешка у снимање па ќе го изгасиш одма.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Булет Трејн топина, глеам од тука само Комита го гледал, препорака и за другите.
Малку закочува при крај ама целата вожња беше супер. Ми се свиѓа овој Гајричиеск тренд и што се повеќе режисери се вртат кон ваков тип на акција/комедија. Одличен камбек и на Бред Пит, ми фалеше човеков у филмови да го гледам, едвај чекам да го гледам во Вавилон.

Гледајте го Булет Трејн дечки и по можност во кино.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Булет Трејн топина, глеам од тука само Комита го гледал, препорака и за другите.
Малку закочува при крај ама целата вожња беше супер. Ми се свиѓа овој Гајричиеск тренд и што се повеќе режисери се вртат кон ваков тип на акција/комедија. Одличен камбек и на Бред Пит, ми фалеше човеков у филмови да го гледам, едвај чекам да го гледам во Вавилон.

Гледајте го Булет Трејн дечки и по можност во кино.
Не дека некого го интересира, ама утре ќе го гледам пак во кино, трет пат.

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.169
Поени од реакции
2.775
Не дека некого го интересира, ама утре ќе го гледам пак во кино, трет пат.
Јас чекам да го гледам втор пат на торент ако го има. Да видам дали исто пак ќе ми биде луд филмот како во кино.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
на таа пара :D

Толку јако филмче ?
Ако ти се свиѓаат филмовите на Гај Ричи ќе ти се свиѓа и овој. Од толку што го рекламирам ко филм дека има Гај Ричи вајбс, почнав самиот да верувам дека е уствари негов филм. Одлична акција и хуморот е на ниво, иако трае 2 саата, брз филм е пошо булет треин хехе :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Денови на Македонски филм во Прага. Ќе ширам култура, однесов колеги на Змија, Хомо и Петрунија. Хомо и Петрунија ај ок ги знам, овој Змија хххххххххххххххххк, ПУ. Среќа краткометражен беше па излегов брзо од тој срам. Ок, за пофалба е што организираат вакви настани, ама изборот на филмови, ужас.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.183
Поени од реакции
10.185
Денови на Македонски филм во Прага. Ќе ширам култура, однесов колеги на Змија, Хомо и Петрунија. Хомо и Петрунија ај ок ги знам, овој Змија хххххххххххххххххк, ПУ. Среќа краткометражен беше па излегов брзо од тој срам. Ок, за пофалба е што организираат вакви настани, ама изборот на филмови, ужас.
Изборот нормално про режим и ширење демократски европски вредности.

Им сметаа комитски филмови и сега добар дел од новите што се поддржани се ширење педерлук или феминизам. Европа баце, идеме во Европа.

Последно уредено:
Член од
20 јули 2014
Мислења
3.344
Поени од реакции
8.881
Мислам дека е поширок настан, т.е. денови на македонска култура. На Твитер видов видео и од Влатко Стефановски, свиреше... Сигурно имаат и изложби, некои предавања итн.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
1663005989840.png

Седам и од нигде никаде ми текна, кај е бе оваа Џуни Кортез што глумеше у Spy Kids, можда ми беше меѓу првите симпатии...

1663006019954.png

Не дека беа некои таленти, ама и она и тоа пегавото братче, цела кариера промашена.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Прегледај го приврзокот 344616

Седам и од нигде никаде ми текна, кај е бе оваа Џуни Кортез што глумеше у Spy Kids, можда ми беше меѓу првите симпатии...

Прегледај го приврзокот 344617

Не дека беа некои таленти, ама и она и тоа пегавото братче, цела кариера промашена.
Ретко деца актери имаат успешна кариера кога ќе пораснат, баш читав еднаш статија за тоа колку холивудски деца биле child stars и после ги снемало. Не се и тие икслучок, тие се правилото.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Прееска наидов на еден рил на инстаграм, еден дечко се занимавал со The Lion King.
Муфаса умира нели, и вика кој го изеде лешот.

Сеа таму спомнува дека хиени и чакали не јадат мртви лавови, што не е точно уствари и ја наведува ситуацијата на ова во спојлеров.

Можно е, а? :D :mad:

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.183
Поени од реакции
10.185
Прегледај го приврзокот 344616

Прегледај го приврзокот 344617

Кариерата може ја промашила, ама не промашила во убавина :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom