Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.931
Поени од реакции
23.720
Ми излезе едно руско видео на Јутуб кое тврди дека Џон Вик е базиран на некој си руски платен убица по име Александар Солоник кој го викале Саша Македонецот.
Не успеав многу да разберам од видеото што сака да каже, ама ме заинтересира кој е ликот и зашто баш прекар Македонецот.
Видов дека умрел во Атина па првата претпоставка ми беше да не е некој наш по потекло, кога тоа ликов да ти бил јак пуцач со два пиштола (Лара Крофт стил) а во Русија тој стил бил познат како Стрельба по-македонски.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Денес, на 91 година, не напушти човекот кој стана бесмртен, а потоа умре. Последниот претставник на францускиот њу вејв.

РИП Жан-Лук Годар

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.182
Поени од реакции
10.183
Денес, на 91 година, не напушти човекот кој стана бесмртен, а потоа умре. Последниот претставник на францускиот њу вејв.

РИП Жан-Лук Годар
Жан-Лик, ма шери. :)

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.344
Поени од реакции
8.881
Баш пред некоја недела го репризирав по дооолго време, сигурно 10+ години... Имам чувство дека продолжението ќе биде доста послабо. Оригиналот не е ништо посебно, ама океј филм за опуштено гледање...

KEANU REEVES TO RETURN IN CONSTANTINE SEQUEL, AND MORE MOVIE NEWS

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850

Аууу колку добро остварување има нештово. Еден профе по филозофија ми го кажа ко препорака. Ремек дело од глума до екранизација. Препорачувам.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.931
Поени од реакции
23.720
Последно уредено:
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.216
Поени од реакции
8.316
тешки опинци го газеле булет траин

детето принц, хаахах поодвратно створење немам видено, само она го уништува пола филм

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom