- Член од
- 3 март 2020
- Мислења
- 2.413
- Поени од реакции
- 5.066
Што сторивме вредно за ќотек?@Zlatikevichius ќе јадете ќотек комплет со Виолетова само да се вратам!
Што сторивме вредно за ќотек?@Zlatikevichius ќе јадете ќотек комплет со Виолетова само да се вратам!
Ќе ти објасни модераторот.Што сторивме вредно за ќотек?
Леле! Се заборавам каде смеам каде не смеам да пишувам директноЌе ти објасни модераторот.
У меѓувреме стај си го мислењето у спојлер.
MasterpieceИма едно меме знаете оној дечконо што шета со девојка и се врти по друга, и на таа што го гледа зачудено и пишале мувис ин мај букмаркс а на оваа девојкава што е гледана стои натпис рандом муви што случајно сум го нашол.
Епа така исто и ја пред некој ден, фино лепо го одјебав целиот букмаркс и лутав низ имдб и го начекав The Man From Earth. И глеам јака оценка, саат ипол трае, јес да фантазии не глеам многу многу ама интересен ми се виде плотот и викам ај ќе го пуштам што има врска.
Не ни очекував дека волку јако ќе испадне на крај. Не памтам кога побрзо ми летнале еден саат и 30 минути. Mногу јак филм со прејака атмосфера и музика у позадина што ја води целата приказна. Пред некое време имаше дискусија тука за филмови снимани на едно место, епа овој е таков, у една соба се дешава све, што уште поише и дава тежина на приказната и ситуацијата во која се наоѓаат ликовите а со нив и ти како посматрач.
Полека но сигурно приказната ти влага под кожа и доека се освестиш, веќе си шокиран. Контроверзен филм.
Овој мислам дека е од оние филмови што или ти е многу јак или ти е тешко срање.
Повеќето го имате гледано ама тие што го немате, не глејте трејлер или да читате многу многу. Едноставно пуштете го и глејте го.
И после ќе ги посматрате луѓето малце чудно, со по некој прашалник околу вас.
4.5 од 5 му стаив ама скоро сигурно ќе биде 5ка по второ глеање.
Не го глеј новиоти лутав низ имдб и го начекав The Man From Earth.
Видов дека 2 си му стаил ама не смеев да те прашам пошто Ио ме кара, не ми дозволува да ти се обраќам на тема филм.Ќоро допаѓање нема добиено од мене откако го промени никот (требаше да гуглам да видам што му влегло во главата откако дознав дека сега е Филип Телфорд) ама со постот за Man from Earth ме заинтригира да го прегледам филмот пак. Го гледав баш кога излезе (беше доста актуелен на форумов), знам дека не ми направи којзнае каков кејф ама тогаш во друг фазон бев. Сигурно вреди да се прегледа.
зошто е глуп филм валда, возење имаше негде до 50мин. после отекоа со буда и исус, или хесус како и да е.Видов дека 2 си му стаил ама не смеев да те прашам пошто Ио ме кара, не ми дозволува да ти се обраќам на тема филм.
Австралиски филм е. Македонија нема дадено ни денарче за да се сними.Може да биде ова добар македонски хорор. Само со странскиве глумци како што ич не ми е јасно, Noomi Rapace од каде? Последно нешто Lamb го гледав со неа и тоа беше исландски хорор фолклор.
@џимеј е во право и ако му стави двојка и ако му стави петка.Видов дека 2 си му стаил ама не смеев да те прашам пошто Ио ме кара, не ми дозволува да ти се обраќам на тема филм.