www.letterboxd.comНа шо платформа можам да ги наредам сите филмој шо ги имам гледано? имам нешто тука читнато Letterboxd, добро е ова? И да не мора рецензија да пишувам, или оцена..
Има нешто лимит колку филмој можам дневно да прикачам, еве да речеме 1000?www.letterboxd.com
И точно, не мораш да пишуваш рецензии или да даваш оценки ако не сакаш.
НеИма нешто лимит колку филмој можам дневно да прикачам, еве да речеме 1000?
Ќе се помочам, не се нормални жутивеCult Classic ‘Fight Club’ Gets a Very Different Ending in China
Someone tried very hard to please Chinese movie censors.www.vice.com
Музиката е баш, баш јака.Го изгледав и јас The man from Earth.
Оној што ја ставил таа музика во филмот треба да се самоотпушти.
Мене навистина ми остави голем впечаток кога го гледав, без заебанцијаNa pola pat sum od The Man From Earth.
Meme e sho go falite taka? Se e zaebancija i jas se fativ taka?
Za Kromanjonec deckovo dobro gi povtoruva site holywood mitovi za istorijata.
Ja bi mu rekla, te fativ u laga, bidejki vo srednovekovieto lugeto ne bile smrdlivi ko sho se kazuvaatМене навистина ми остави голем впечаток кога го гледав, без заебанција
Да, повторува некои митови, ама мене ми беше интересно како ги „решиле“ сите прашања.
Она што би било замерка на сценариото, според мене, е што низ вековите се дружел со вистинските луѓе и се наоѓал секогаш на вистинското место. Мислам дека не е сосема возможно тоа.
Не знам, за кого како, мене повеќе ми сметаше, поготово кога почна овој да ја раскажува приказната.Музиката е баш, баш јака.
Заговор, меме, заебанција, како сакаш наречи го.Meme e sho go falite taka? Se e zaebancija i jas se fativ taka?
Odbiram da veruvam vo ova.Заговор, меме, заебанција, како сакаш наречи го.
Џонтра ни пиша по пп на сите да ги смениме оценките за филмот во 8+, и измисли сè што напиша за да ве попали да го гледате, за џабе. Меменценце.