Има едно меме знаете оној дечконо што шета со девојка и се врти по друга, и на таа што го гледа зачудено и пишале мувис ин мај букмаркс а на оваа девојкава што е гледана стои натпис рандом муви што случајно сум го нашол.
Епа така исто и ја пред некој ден, фино лепо го одјебав целиот букмаркс и лутав низ имдб и го начекав
The Man From Earth. И глеам јака оценка, саат ипол трае, јес да фантазии не глеам многу многу ама интересен ми се виде плотот и викам ај ќе го пуштам што има врска.
Не ни очекував дека волку јако ќе испадне на крај. Не памтам кога побрзо ми летнале еден саат и 30 минути. Mногу јак филм со прејака атмосфера и музика у позадина што ја води целата приказна. Пред некое време имаше дискусија тука за филмови снимани на едно место, епа овој е таков, у една соба се дешава све, што уште поише и дава тежина на приказната и ситуацијата во која се наоѓаат ликовите а со нив и ти како посматрач.
Полека но сигурно приказната ти влага под кожа и доека се освестиш, веќе си шокиран. Контроверзен филм.
Овој мислам дека е од оние филмови што или ти е многу јак или ти е тешко срање.
Повеќето го имате гледано ама тие што го немате, не глејте трејлер или да читате многу многу. Едноставно пуштете го и глејте го.
И после ќе ги посматрате луѓето малце чудно, со по некој прашалник околу вас.
4.5 од 5 му стаив ама скоро сигурно ќе биде 5ка по второ глеање.