D
dobramuzika
Гостин
go pushtiv rushmore na wes anderson.
Друже, абе ова не е Твитер. Си го пуштил, си го пуштил! И? Замисли @Vlatko_Gjorce или @123456 што гледаат по 1000 филма годишно за секој еден да пишуваа:go pushtiv rushmore na wes anderson.
izbrДруже, абе ова не е Твитер. Си го пуштил, си го пуштил! И? Замисли @Vlatko_Gjorce или @123456 што гледаат по 1000 филма годишно за секој еден да пишуваа:
Ново мислење:
Го пуштив филмот.
Ново мислење:
После 10 минути тапа е.
Ново мислење:
Помина пола саат, малце мрдна.
Ново мислење:
Ова не е хорор/драма/трилер/мјузикл... (што и да е)
Ново мислење:
Сепак добро заврши.
Пушти си што сакаш, гледај го филмот, па после ако имаш желба дојди да ни пренесеш импресии, а не десетици one-liner мислења. Следниот пат ќе бришам, да знаеш.
mozheshe i na podobar nachin da mi gi objasnish ovie neshta i kako funkcionira temava, vo pp na primer, a ne vaka drsko i da sobirash lajkchinja od bogovite na forumot, da go objasneshe ova na ubav nachin vo pp za drug pat kje znaev kako da se odnesuvam na temava i kje ti bev blagodaren. slobodno izbrishi gi site moi mislenja na temava, samo kje ja chitam otsega, ne za drugo, za shto da gledam mi e.Друже, абе ова не е Твитер. Си го пуштил, си го пуштил! И? Замисли @Vlatko_Gjorce или @123456 што гледаат по 1000 филма годишно за секој еден да пишуваа:
Ново мислење:
Го пуштив филмот.
Ново мислење:
После 10 минути тапа е.
Ново мислење:
Помина пола саат, малце мрдна.
Ново мислење:
Ова не е хорор/драма/трилер/мјузикл... (што и да е)
Ново мислење:
Сепак добро заврши.
Пушти си што сакаш, гледај го филмот, па после ако имаш желба дојди да ни пренесеш импресии, а не десетици one-liner мислења. Следниот пат ќе бришам, да знаеш.
Ова е веќе „древна“ технологија. На времето кога го гледав прв пат It's a Wonderful Life на Френк Капра бев многу изненаден кога видов дека сум симнал верзија во боја, а филмот е црно-бел. Изненадувањето беше уште поголемо кога прочитав дека колоризираната верзија (поточно една од трите такви) била направена уште во 1986 година (ако не сум грешка со годината за некоја година плус или минус). Директно Капра ја имал одобрено. Последното обојување на филмот било компјутерско, нешто после 2000 година (пак ако не сум грешка).До кај заминала технологијава..
Tolku vi e omilen Aronofski, no ne zaboravajte.
Kon walked so Aronofski can run.
Veke napravi se vika Black Swan.Art of Satoshi Kon: With a Tribute from Darren Aronofsky : Horn, Carl Gustav, Kon, Satoshi, Davisson, Zack: Amazon.it: Libri
Art of Satoshi Kon: With a Tribute from Darren Aronofsky : Horn, Carl Gustav, Kon, Satoshi, Davisson, Zack: Amazon.it: Libriwww.amazon.it
А Аронофски е голем љубител на аниме и манга, мислам дека има изразено желба да направи филмски римејк на Perfect Blue.
So Scarlett Johansson? To e proper remake?Не, збориме за proper remake, ко Ghost in The Shell (кој за мене е одличен римејк и е доста потценет филм)