Не го глеј новиоти лутав низ имдб и го начекав The Man From Earth.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го глеј новиоти лутав низ имдб и го начекав The Man From Earth.

Видов дека 2 си му стаил ама не смеев да те прашам пошто Ио ме кара, не ми дозволува да ти се обраќам на тема филм.Ќоро допаѓање нема добиено од мене откако го промени никот (требаше да гуглам да видам што му влегло во главата откако дознав дека сега е Филип Телфорд) ама со постот за Man from Earth ме заинтригира да го прегледам филмот пак. Го гледав баш кога излезе (беше доста актуелен на форумов), знам дека не ми направи којзнае каков кејф ама тогаш во друг фазон бев. Сигурно вреди да се прегледа.
Видов дека 2 си му стаил ама не смеев да те прашам пошто Ио ме кара, не ми дозволува да ти се обраќам на тема филм.
Австралиски филм е. Македонија нема дадено ни денарче за да се сними.Може да биде ова добар македонски хорор. Само со странскиве глумци како што ич не ми е јасно, Noomi Rapace од каде? Последно нешто Lamb го гледав со неа и тоа беше исландски хорор фолклор.

@џимеј е во право и ако му стави двојка и ако му стави петка.Видов дека 2 си му стаил ама не смеев да те прашам пошто Ио ме кара, не ми дозволува да ти се обраќам на тема филм.
Ех сеа, да не ја претеруеме.@џимеј е во право и ако му стави двојка и ако му стави петка.
www.letterboxd.comНа шо платформа можам да ги наредам сите филмој шо ги имам гледано? имам нешто тука читнато Letterboxd, добро е ова? И да не мора рецензија да пишувам, или оцена..

Има нешто лимит колку филмој можам дневно да прикачам, еве да речеме 1000?

Музиката е баш, баш јака.Го изгледав и јас The man from Earth.
Оној што ја ставил таа музика во филмот треба да се самоотпушти.
Мене навистина ми остави голем впечаток кога го гледав, без заебанцијаNa pola pat sum od The Man From Earth.
Meme e sho go falite taka? Se e zaebancija i jas se fativ taka?
Za Kromanjonec deckovo dobro gi povtoruva site holywood mitovi za istorijata.