Corvus
Latrodectus
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 15.328
Имам само 2 збора за тебе комито!!!Жени... кај ќе признаете вие дека некоја друга е убава.
Чекај бе, Берик е сомнителен сеа
Ева Грин
Имам само 2 збора за тебе комито!!!Жени... кај ќе признаете вие дека некоја друга е убава.
Чекај бе, Берик е сомнителен сеа
Еве тука може да се сложиме, не викам не.Имам само 2 збора за тебе комито!!!
Ева Грин
Изопачени стандарди некои за убавина имате повеќето тука. Добро ај од моите стандарди многу поразлични. Многу ковчести, кршливи сакате, јас поинаку ја гледам убавината. Пример, мене овие ми се преубави жени:Жени... кај ќе признаете вие дека некоја друга е убава.
Веројатно снимале, пукал кон камерата, двајцата биле зад камерата.али како погодил двајца бе? или било позади некој ѕид па не можел да види кај пука, али двајца да скинеш? Ај сфаќам некого да погоди али не е еден човек у ситуацијава.
Една само да не била?Веројатно снимале, пукал кон камерата, двајцата биле зад камерата.
Женава ја убил ама и режисерот го погодил, повреден е...Една само да не била?
Прегледај го приврзокот 310786
Филмот што ќе го гледавме...
Rust (2024) | Western
Rust: Directed by Joel Souza. With Travis Fimmel, Frances Fisher, Alec Baldwin, Jake Busey. A boy left to fend for himself and his younger brother following their parents' deaths in 1880s. Kansas goes on the run with his long-estranged grandfather after he is sentenced to hang for the accidental...www.imdb.com
Nathan Drake, muskulesto maziste go glumi babyface
Одма ме потсети на трагичното заминување на Брендан Ли. Секој сет во кој е инволвирано оружје е надгледуван од оружар и заедно со проп мастерот се грижат за овие работи и којзнае кои се шансите за вакво нешто да се случи, верувам дека до крај ќе се истражува ова. Огромна трагедија.Алек Болдвин ги упуцал сценографот и режисерот со пиштол кој бил наменет за снимањето (prop gun)
Во трејлерот имаше повеке акција, мислев ке има доста дрмање а испадна чиста драма, ако тоа му било планот на Денис тоа е друга работа.Еве тука може да се сложиме, не викам не.
Иначе само што си дојдов од премиера на Dune.
Визуелни ефекти, музика, камера, приказната... перфекција. @123456 одма да објасниш што е со 2ката
Sci-fi драма*чиста драма