Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Имам само 2 збора за тебе комито!!!

Ева Грин
Еве тука може да се сложиме, не викам не.

Иначе само што си дојдов од премиера на Dune.
Визуелни ефекти, музика, камера, приказната... перфекција. @123456 одма да објасниш што е со 2ката :D

али како погодил двајца бе? или било позади некој ѕид па не можел да види кај пука, али двајца да скинеш? Ај сфаќам некого да погоди али не е еден човек у ситуацијава.

Последно уредено:
Жени... кај ќе признаете вие дека некоја друга е убава.
Изопачени стандарди некои за убавина имате повеќето тука. Добро ај од моите стандарди многу поразлични. Многу ковчести, кршливи сакате, јас поинаку ја гледам убавината. Пример, мене овие ми се преубави жени:
1204800-shailene-woodley-a-l-avant-premiere-de-snowden.jpg

The-%E2%80%98Game-of-Thrones-Cast-and-Crew-Had-No-Idea.jpg

5c8e2c6e-bd59-11e9-8f25-9b5536624008_image_hires_102909.JPG

Да не редам уште, а воопшто да не почнувам ни со овие:
800px-Vivien_Leigh_Gone_Wind_Restored.jpg

0f875dc4032a0a3365368ea11c63c8b2.jpg

8a73fa3bfcd9bb68a03fb75457b3aa04.jpg

Доста е ете лепоти:)

али како погодил двајца бе? или било позади некој ѕид па не можел да види кај пука, али двајца да скинеш? Ај сфаќам некого да погоди али не е еден човек у ситуацијава.
Веројатно снимале, пукал кон камерата, двајцата биле зад камерата.

Го гледав Dune, сега. Пред многу години и оној на Линч, повеќе пати, како и англиската мини серија, а и книгите тогаш ги прочитав. Филмов повеќе се држи до нив, отколку верзијата на Линч (кој е и постилски направен), а помалку од мини серијата.
Ми се допадна, но не пробива некакви плафони. Компетентно направен филм, со сите технички задачи правилно извршени, добар кастинг и се друго, али ништо посебно натпросечно. Не верувам дека некој нешто многу ќе се потресува и ќе го чека продолжетокот. Ги исполнува стандардите, али не иде многу над.
Иделошки, веројатно, морало да биде загаден, што не му помага ич.

Последно уредено:
Алек Болдвин ги упуцал сценографот и режисерот со пиштол кој бил наменет за снимањето (prop gun) :shook:
Одма ме потсети на трагичното заминување на Брендан Ли. :( Секој сет во кој е инволвирано оружје е надгледуван од оружар и заедно со проп мастерот се грижат за овие работи и којзнае кои се шансите за вакво нешто да се случи, верувам дека до крај ќе се истражува ова. Огромна трагедија.

Еве добра нишка во која е објаснето која е улогата на актерот кога се работи за користење оружје на сет:

Еве тука може да се сложиме, не викам не.

Иначе само што си дојдов од премиера на Dune.
Визуелни ефекти, музика, камера, приказната... перфекција. @123456 одма да објасниш што е со 2ката :D

Во трејлерот имаше повеке акција, мислев ке има доста дрмање а испадна чиста драма, ако тоа му било планот на Денис тоа е друга работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom