Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zemi sredi si ja kukata, posle frlaj pari na etiketi.LN доволно е да ми трае 7-10 години... после тоа сигурно ќе ја сменам за понова и подобра .... не ми треба да ме надживее....
FH имаше ПО-саглам хардвер.... но за жал не можеше да се искористи тој потенцијал.... ако не во сите величини, бар во 25ката и 35ката.... плаќаш нешто чија што полна сила не можеш да му искористиш.... а свесен си дека е моќно.... ама ете не можеш.... јапанска работа.... направено за да трае и за правнуци ваљда![]()
Nema GREAC.... hahahahaNadvoresna Temperatura Skopje +9°C
T.S.T LOMO LC 3.5 kw montirana vo 28m2 so site vrati otvoreni 50 m2 prostor pustena na 22°C Fan 3
Otvoreni site vrati znaci vkupno 50m2 i klimata raboti on-off neznam zosto ?
Ama ima lepenka inverter.Neka go izvaj senzorot na balkon so dodatna zica.Zemi sredi si ja kukata, posle frlaj pari na etiketi.
Автоматски споено мислење:
Nema GREAC.... hahahaha

Ne e smesno tragicno e kako rabotat Gree i oem Gree klimite on-off ciklusi bez modulacija suvi defrosti uzas.Nema GREAC.... hahahaha
Samo greac ti e spas..... ili te raboti... hahahaNe e smesno tragicno e kako rabotat Gree i oem Gree klimite on-off ciklusi bez modulacija suvi defrosti uzas.
E dobro be kupi eden merac da ni kazes na input gasi.Kup i eden termometar so sonda i ke imame poubav pregled.Ne e smesno tragicno e kako rabotat Gree i oem Gree klimite on-off ciklusi bez modulacija suvi defrosti uzas.
Ama ne pisuva deka se prodava inverter klima ured.

Bolje uloži šta para u izolaciju , pametnije če ti biti...Jedva se ugriješ na 21..
Zemi sredi si ja kukata, posle frlaj pari na etiketi.

Или врата кон ходник.... кога веќе живееш во зграда.Иначе нема проблем за подолго видео, ако има услови, и твоето не е баш долго зашто со 7kw брзо ке се стопли просторот, можда со отворени прозори у ниедно време ако се снима.

Ako te viknam da mi presmetas toplotni zagubi kaj mene sigurno ke izvadis 8 kw na -10 vo 40m2.

Јас после 2 дена на викенд кога бев и ја оставив исклучена.... а тој викенд до -15
Нее планирано ми беше... чекав -15С... до тогаш немаше толку заладено...Hahahah..Moj Zlate... Iznenadio te vikend..

Daj link da kupam i jas?E dobro be kupi eden merac da ni kazes na input gasi.Kup i eden termometar so sonda i ke imame poubav pregled.
Jas kupiv za 400 den,i vlaznost kazuva ,i sonda da meram izduf,ima i cas,i termometar na nego.Celiot e digitalen.
Еве уште едно видео од Tosot Muse ECO 3.5kw, модулација од ~190-200w, при надворешна температура од 7-8 степени, климата наместена со ifeel на 22 степени.
За време на ниската модулација, логички е дека нема да има баш жежок воздух и ќе има млак издув, па затоа полека собната температура паѓа до 20.8 степени и тогаш модулацијата се крева на 430w и така работи неколку минути се дур не достигни некаде 21.3 степени, после тоа паѓа на ~330w па се враќа повторно на 190-200w
![]()
Tosot Muse Eco 3.5kw - ниска модулација
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
И надворешната единица е прилично тивка за време на ниската модулација ( може да делува погласно на снимката пошто е со телефон снимена, нема други звуци за споредба, а микрофонот од телефонот е прилично квалитетен ).
![]()
Tosot Muse Eco 3.5kw - надворешна единица
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com