- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 3.688
- Поени од реакции
- 5.444
Напрај ми follow таму бе :Р
Напрај ми follow таму бе :Р
Ти напраив, али бележи ги и оценувај ги, иначе немам што да следамНапрај ми follow таму бе :Р
Пофали го Tree of life, и така освен ИОсоно никој друг не го сака (и уште 2-3ца под негово влијание, али небитни се тие )
Ти си луд дружеЈа го обожавам трее оф лифе и сум под влијание на самиот себе
Ја не видов некоја голема разлика, на летербокс филмовите се оценуваат /5 а на имдб е стандардното /10. Е сеа другото е се исто. Праење листи, пишување рецензии и слично има и на двете страни.Многу некако со letterbox почнавте... да подобјасните ако не ве мрзи што е толку добро/подобро од imdb и слично?
Ја не видов некоја голема разлика, на летербокс филмовите се оценуваат /5 а на имдб е стандардното /10. Е сеа другото е се исто. Праење листи, пишување рецензии и слично има и на двете страни.Многу некако со letterbox почнавте... да подобјасните ако не ве мрзи што е толку добро/подобро од imdb и слично?
Цело време го имам ова чувство, ама никако да излезе торентImitation Game одличен, потсетува на Прекрасен Ум.
Може потсетува али каде-каде е далеку послаб ( мое видување ) , настрана од тоа што се по вистински приказни праениImitation Game одличен, потсетува на Прекрасен Ум.
osven zaЛелеј на крајот најдоброто
Ај вака..
Така да освен Gone Girl другиве оценки сигурно ќе се сменат кога ќе почнат десетици илјади луѓе да ги гледаат..а и да не се сменат, сепак на филмови што одвај 500 до 1000 луѓе ги виделе рано е да се бараат очекувања.
Ете и Интерстелар на некој фестивал го давале изгледа сигурно и тој има 9 на ИМДб
[DOUBLEPOST=1414189579][/DOUBLEPOST]Еј Foxcatcher најслаба оценка..
Лошо е вака а филм што е базиран на вистинит настан кога знаеш како ќе заврши :/