- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 3.688
- Поени од реакции
- 5.444
Напрај ми follow таму бе :Р
Напрај ми follow таму бе :Р
Ти напраив, али бележи ги и оценувај ги, иначе немам што да следамНапрај ми follow таму бе :Р
Пофали го Tree of life, и така освен ИОсоно никој друг не го сака(и уште 2-3ца под негово влијание, али небитни се тие
)
Ти си луд дружеЈа го обожавам трее оф лифе и сум под влијание на самиот себе
Ја не видов некоја голема разлика, на летербокс филмовите се оценуваат /5 а на имдб е стандардното /10. Е сеа другото е се исто. Праење листи, пишување рецензии и слично има и на двете страни.Многу некако со letterbox почнавте... да подобјасните ако не ве мрзи што е толку добро/подобро од imdb и слично?
Ја не видов некоја голема разлика, на летербокс филмовите се оценуваат /5 а на имдб е стандардното /10. Е сеа другото е се исто. Праење листи, пишување рецензии и слично има и на двете страни.Многу некако со letterbox почнавте... да подобјасните ако не ве мрзи што е толку добро/подобро од imdb и слично?
Цело време го имам ова чувство, ама никако да излезе торентImitation Game одличен, потсетува на Прекрасен Ум.
Може потсетува али каде-каде е далеку послаб ( мое видување ) , настрана од тоа што се по вистински приказни праениImitation Game одличен, потсетува на Прекрасен Ум.
osven zaЛелеј на крајот најдоброто
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ај вака..
Така да освен Gone Girl другиве оценки сигурно ќе се сменат кога ќе почнат десетици илјади луѓе да ги гледаат..а и да не се сменат, сепак на филмови што одвај 500 до 1000 луѓе ги виделе рано е да се бараат очекувања.
Ете и Интерстелар на некој фестивал го давале изгледа сигурно и тој има 9 на ИМДб
[DOUBLEPOST=1414189579][/DOUBLEPOST]Еј Foxcatcher најслаба оценка..
Лошо е вака а филм што е базиран на вистинит настан кога знаеш како ќе заврши :/