Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Дечки некој го памти Signs со Мел Гипсон? Јас се сеќавам у видеотека кога идев на времето стоеше одма до врата и никако не го земав да го гледам. ДОбар ли е или ?

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.728
Поени од реакции
12.758
Дечки некој го памти Signs со Мел Гипсон? Јас се сеќавам у видеотека кога идев на времето стоеше одма до врата и никако не го земав да го гледам. ДОбар ли е или ?
ОДМА ДА ГО ГЛЕДАШ !!!

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Џон Стујард за џабе земаше неколку месеци пауза да го снима Rosewater, тапа филм.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Многу добар филм. Гледај го обавезно.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.181
Ne mi bese oscar worthy. Ne znam sto se ispopalifte, rabotel 4 casa so doktor.. golem tasak, ja poise vreme iam vezbi na faks pa pa vrska neam. Samo faci pravese, mlado e detevo.. ne znae da pokaze emocija sto ne ja cuvstvuva na faca. Pred da gi izgledam i drugite tri nominirani, duri Keaton > Redmayne. Ne deka e los, ali ako nema golema konkurencija, ne se bunam ako zema.

Izgledaj go kako paralela My Left Foot dur ti e svez ovoj, pa ke vidis so zboram. :)

Nego, osim Prometheus u 2016, this still might be happening

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.174
Поени од реакции
42.902
a walk among the tombstones, многу јак, не е како такен туку има мрачни елементи, прв пат у филм гледам некој да следи некого и у исто време него да го следат. сфашта

G

grande-juve

Гостин
a walk among the tombstones, многу јак, не е како такен туку има мрачни елементи, прв пат у филм гледам некој да следи некого и у исто време него да го следат. сфашта
значи слабо стоиш со ноари :), филмов тоа беше, омаж за ноари, Сем Спејд, Филип Марлоу... Double Indemnity и Chinatown ти ги предлагам, после сам ќе бараш уште :D

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Да не знае некој од каде е ова

и двајцата се од оффице едниов е Ed Helms за другиот незнам као му беше името
моментот од каде е сценава филм-серија? и дали во тој момент се спомнува амбиент музик или чисто авторот ја искористил сцената за да го напише тоа?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.181
Да не знае некој од каде е ова

и двајцата се од оффице едниов е Ed Helms за другиот незнам као му беше името
моментот од каде е сценава филм-серија? и дали во тој момент се спомнува амбиент музик или чисто авторот ја искористил сцената за да го напише тоа?

od office e scenata, ovoj ed idese so erin ama posle ovaa pocna da ide so toj so sviri.. scenata se odviva u negova kuka koja bese puna japanski stvari a ed se naprai kofte od eden takov pijalk, ima i muzika da.. od 8.a sezona e mislam.. ne mozam od mob da vidam

http://www.imdb.com/title/tt1752582/?ref_=ttep_ep8

Kajgana Shop

На врв Bottom