Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 30.255
- Поени од реакции
- 67.120
Море добро е што денес се воздржав и не го елимирав Pluh 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

(ова како reply на постод за Клауд Атлас)Најдлабоко се извинувам, ете ти лајкчеJas go pisav be alo, kaj mi e mene lajkot? Odkoga pocna Io so eliminiranje luge, nekako nema iskrenost na podforumov..![]()

Во право си.Io Sono Interista Хуго Вивинг во ниеден сторлајн не е позитивец или неутрален(ова како reply на постод за Клауд Атлас)
Пофали го Tree of life, и така освен ИОсоно никој друг не го сакаШо ме спасува сега? Рецензија за нешто паметно, старо? Ако ништо не ме спасува барем јавно да почнам да им спојлувам![]()
(и уште 2-3ца под негово влијание, али небитни се тие
)da jas sum taj hahahaАбе ти ли си тој шо иде тука секој месец и бара мајндфак предлози?Се ти имаме дадено веќе ако си тој
И секогаш ти викам на гугл да бараш similar movies to [movie]
mr brooks, wrecked, jacob's ladder, the conffesion (mini serija, saatipol vkupno)
aj da gi izgleam ovie so gi neam so mi gi predlozvite i ke baram pak negde za mesec dena :pШо ме спасува сега? Рецензија за нешто паметно, старо? Ако ништо не ме спасува барем јавно да почнам да им спојлувам![]()

Казната чедо Божје ти е секојдневна работа до Нова Година на темава, каде што имаш шанса да го направиш светот поубаво место и луѓето посреќни.Шо ме спасува сега? Рецензија за нешто паметно, старо? Ако ништо не ме спасува барем јавно да почнам да им спојлувам![]()
The Jacket, Triangle, Sommersby...da jas sum taj hahaha
iosono ponovi od 1990 mystery/thriller nesoaj da gi izgleam ovie so gi neam so mi gi predlozvite i ke baram pak negde za mesec dena :p
Ајде некој да препорача добар крими трилер а може и нешто ко црна комедија...

Понови:Ајде некој да препорача добар крими трилер
http://www.imdb.com/title/tt0154506/Ајде некој да препорача добар крими трилер а може и нешто ко црна комедија...последен интересен филм што гледав пак јас беше The Imposter.