Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Море добро е што денес се воздржав и не го елимирав Pluh :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Io Sono Interista Хуго Вивинг во ниеден сторлајн не е позитивец или неутрален :ROFLMAO: (ова како reply на постод за Клауд Атлас)

Шо ме спасува сега? Рецензија за нешто паметно, старо? Ако ништо не ме спасува барем јавно да почнам да им спојлувам :D

Шо ме спасува сега? Рецензија за нешто паметно, старо? Ако ништо не ме спасува барем јавно да почнам да им спојлувам :D
Пофали го Tree of life, и така освен ИОсоно никој друг не го сака :pos: (и уште 2-3ца под негово влијание, али небитни се тие :D )

Абе ти ли си тој шо иде тука секој месец и бара мајндфак предлози? :D Се ти имаме дадено веќе ако си тој

И секогаш ти викам на гугл да бараш similar movies to [movie]

mr brooks, wrecked, jacob's ladder, the conffesion (mini serija, saatipol vkupno)
da jas sum taj hahaha :D
iosono ponovi od 1990 mystery/thriller neso :D aj da gi izgleam ovie so gi neam so mi gi predlozvite i ke baram pak negde za mesec dena :p

Плукај по роботите, гледај пријатели и пишувај во темата и моли се. :D

Казната чедо Божје ти е секојдневна работа до Нова Година на темава, каде што имаш шанса да го направиш светот поубаво место и луѓето посреќни.
--- надополнето: 5 декември 2012 во 20:45 ---
da jas sum taj hahaha :D
iosono ponovi od 1990 mystery/thriller neso :D aj da gi izgleam ovie so gi neam so mi gi predlozvite i ke baram pak negde za mesec dena :p
The Jacket, Triangle, Sommersby...

Не му ја давај темата за Ането, таму има убави работи. Дај му некоја крш и бош. *џаол_банус_смајли*

Дневна доза Ане до крај на годинава е во негова надлежност. dragonsky на заслужен одмор.

+1 од мене за The Guard и Harry Brown. Британците прават одлични филмови. Штета што на некои мои другари не им се свиѓаше Harry Brown. Мора да се погледнат и двава.

Back
На врв Bottom