Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај, јас го немав цитирано онај пост, ти ме намести ? Цццц, проблеми ми правиш. :D

Toj bese, samo spojlerot od vtoriot del na postot go secnav.

Imav golemi cevli da popolnam. :D

Koj ne go mrzi kolku mene a da ima solidno poznavanje na univerzumot na superheroive, da skocka nova tema? :D

http://forum.kajgana.com/threads/Рики-Стивен-и-Карл-серии-подкасти-проекти.69037/

vaka nesto

^Им го вртев викат не не гаси

преферират турски серии им ја пуштив еднаш гот(1 цела сезона) ми рекоа дека било слично со величествениот ми викат се јаделе :(

Последно уредено:
Јанко бурето порано имаше квалитетни емисии, у последните 4/5 години е ептен исполитизиран, знаеше да растегнува цели емисии за Триер, Кјубрик, Финчер и остала багра

Ќе биде топ блокбастер но за мене Armageddon па и Deep Impact ми се ненадминливи.

A Most Wanted Man може слободно да се нарекува A Most Boring Movie
Зш бе ,мене ми беше добар, доста интересна приказна и многу добар каст. Сеа малку спор беше, но мораше така.

Утрвечер во 19:00 часот Вести на Сител. :cool:

Иначе го има некој гледано A Most Wanted Man, вреди за гледање?

Утрвечер во 19:00 часот Вести на Сител. :cool:

Иначе го има некој гледано A Most Wanted Man, вреди за гледање?

Tapa bil, i ja mu se mislam.

Nego, kje ima nekoj sto ke se soglasi so mene deka Blade Runner e maaaaaalkucka precenet za da go stavam vo temata na diskusija ili jok?

Go simnav i jas A most wanted man, ke bide denovive.

Patem, pustiv pregi Earth to Echo, za pasenje mozok, decki, so nekoi mali sci-fi elementi. Me zainteresira prikaznata, krajot tapa. 4/10

Лелеј на крајот најдоброто

image.png

image.png

image.png

image.png

54645645.png

54645645_1.png

mislenje za klima
FTXN35L9/RXN35L9 -
3.5 kW Daikin 40 000 denari na akcija
Daikin, па макар и просечен модел као што е овој (сепак COP факторот е помал отколку што е наведено во рекламата, најверојатно пореално дека е 3,81) и не е произведен во Јапонија туку во Малезија, барем видов на еден Бугарски сајт Vimax.bg (што и не би бил некој преголем хендикеп).... сепак се работи за компанија која е во врвот на климатизацијата и греењето и не би го ризикувала реномето, било каков уред да го носи нејзиниот бренд.... Еве го истиот модел со попуст од 10% од 40К на помалку од 36К (барем така е објавено во МаркетКонект http://marketkonekt.com/makedonija/...erter-klima-ured-oki-comfort-ftxn-35l/Omc.htm... цената е многу конкурентна.

Последно уредено:
^^
Гледав пред некој ден, сакав да се јавам да прашам дали и монтажата е вклучена во таа понуда... ама немав време и заборавив.[DOUBLEPOST=1414184242][/DOUBLEPOST]Иначе за дотичниот Даикин исто така не успеав да најдам некои податоци за СОР факторот на пониски температури (за релативно краткото време колку што посветив на пребарувањето).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom