- Член од
- 11 мај 2008
- Мислења
- 3.358
- Поени од реакции
- 7.343
И јас не сум да се потпишува, ама изгледа Илчо се заљубил у него?! Па Вардар очајно има потреба од еден шпиц, а он запнал да ја чека "ѕвездата" од Битола. Стварно не го разбирам понекогаш.Маневски го избациле од Нефичи, така да сега треба да му затвориме врата и ние.
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=9310
Инаку еве го списокот на играчи што заминува за Златибор:
Искрено ми делува многукраток изборот на играчи. Од овие 22-ца, четворица се дечишта што немаат осетено сениорски фудбал во своите нозе, а камоли поголеми искушенија. Најмногу загрижува што заминуваме на подготовките без пронајдена замена за првото име од претходната сезона, како и доста тенки на одредени места во тимот. Останува да видиме дали во зависност од противникот на утрешната ждрепка, управата ќе превземе дополнителни чекори за појачување на играчкиот кадар. Единствено ми се допаѓа што за сакатиот Колеќевски нема место во автоубсот за Златибор.Тренерот Илчо Ѓорѓиоски на подготовките во Златибор на располагање ќе има 22-ца фудбалери кои треба да бидат изборот за новата сезона. За Златибор патуваат: Костадин Захов, Горан Симов, Борјан Ристовски, Златко Бошковски, Милан Илиевски, Раденко Бојовиќ, Мирослав Вајс, Aјс Крим Оса Гуобадиа, Остоја Стјепановиќ, Предраг Ранѓеловиќ, Јован Костовски, Златко Таневски, Александар Темелков, Драган Георгиев, Ален Муртиќ, Мите Цикарски, Андреј Ацевски, Игор Стојаковиќ, Хорхе Хименез Артунедо, Абрахам Алечену, Дарко Ѓурчиновски и Роберт Митев.