TheTrooper
Психијатриски случај
- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 6.833
- Поени од реакции
- 6.392
На УЕФА страната мислам ќе има стрим.....Somebody?
На УЕФА страната мислам ќе има стрим.....Somebody?
Ќе треба да се почека до утре, ама на еуроспорт каде што стандард ги даваат ждрепките за групи осмина и четврт финале нема најавено пренос...Somebody?
Најверојатно првата пријателска ќе биде против Амкар од Русија на 26ти јуни. Барем според тоа што успеав да го прочитам на нивниот официјален сајт:Мене и Кики ми се допадна, гледам не му е ќеиф више во Реал да игра, може да се проба
Инаку, вечер заминуваат фудбалерите, а имаат веќе договорени пријателски(првата на 27ми јуни), а има и една со Ѕвезда.
http://fc-amkar.org/news/?id=27342Следујуштаја контрольнаја игра учебно-тренировочного сбора «Амкара» запланирована на 26 ијунја. Предположительно пермјаки могут сыграть с ФК «Вардар» (Скопье, Македонија).
Не не му е син на директорот,другарче ми е 18 - 19 години има изгледа има перспектива во него,не е земан со никакви врски .Последниот да не му е син на директорот на Вардар Горан Митев?
Овие четворица се од младинската школа. Борјан ни е трет голман, заврши кај мене во основноТренерот Илчо Ѓорѓиоски на подготовките во Златибор на располагање ќе има 22-ца фудбалери кои треба да бидат изборот за новата сезона. За Златибор патуваат: Костадин Захов, Горан Симов, Борјан Ристовски, Златко Бошковски, Милан Илиевски, Раденко Бојовиќ, Мирослав Вајс, Aјс Крим Оса Гуобадиа, Остоја Стјепановиќ, Предраг Ранѓеловиќ, Јован Костовски, Златко Таневски, Александар Темелков, Драган Георгиев, Ален Муртиќ, Мите Цикарски, Андреј Ацевски, Игор Стојаковиќ, Хорхе Хименез Артунедо, Абрахам Алечену, Дарко Ѓурчиновски и Роберт Митев.
Не за друго,може поасално гостување да се направиМожни противници:
Бате Борисов (Белорусија)
Жилина (Словачка)
Дебрецен (Унгарија)
АЕЛ Лимасол (Кипар)
Марибор (Словенија)
Би сакал да играме со Марибор![]()