Фан Клуб: Барселона

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Сега си дојдов дома и официјално ја прочитав веста. Многу ми е жал што си оди, на сите че ни недостига. Фала му за се, како него нема да се роди тренер!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Веќе почна да ми недостасува а сеуште не е отиден...:place:

Јосеп Гвардиола човекот кој ќе остане запамтен како најголемата легенда на фудбалскиот клуб Барселона, човекот кој докажа дека "Impossible is nothing" , човекот кој ги премина сите граници на фудбалскиот свет...

Голем тренер но пред се ГОЛЕМ ЧОВЕК, спремен за секоја ситуација, не се плашеше од ништо, им веруваше на младинците и ги остава во најдобри можни раце, во рацете на неговата душа, сенка, мозок Тито Виланова!

Не може многу да се каже освен Gracias Pep...:cuc:

ПС. Се надевам а и сигурен сум дека еден ден легендата ќе се врати пак во институцијата Барселона!

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.672
Поени од реакции
22.757
Кога ме прашуваа кој е мојот идол, секогаш одговарав 'Имам 2ца. Ернесто Че Гевара и Пеп Гвардиола'.

Веста ме погоди, иако знаев дека кога-тогаш Мистерот ќе си замине, не може а да не се растажи човек, после се тоа што Тој на нас ни го даде!
Благодариме за се, Пеп! - Оваа реченица ја кажувам затоа што морам, инаку, ова е и малку за сето тоа што тој го направи. Беше водач во 4те најуспешни години во историјата на овој клуб. На неговиот клуб.
Јас му посакувам се најдобро понатаму, во животот и на професионално ниво(доколку води некој клуб или репрезентација). Кога(и ако) ќе застане на кормилото на некој друг клуб, ќе го следам овој човек. Тој можеби (на хартија) заминува од клубот, но во клубот остава траги кој никој нема да може да ги избрише.

VISCA PEP GUARDIOLA! Исто така, HOLA TITO VILANOVA! :)

B

Beck's

Гостин
inaku ne mi e jasno sto bese toa pred El Classico od Pep:

"Ako izgubime na El Classico, La Liga ide u Madrid, a jas ke go podgotvuvam timot za naredna sezona" :confused:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Зошто Пеп си отиде сега а не на крај на сезона?Нели ќе беше добро да си отидше со титула во купот?

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Не да се прам паметен ама мислам дека беше очигледно после поразот на Класико

Со среќа понатаму Пеп!
А дали го гледаше пресот ? Пеп истакна дека одлуката е донесена одамна, без разлика дали ќе се освои титула или не.:)

Препорачувам да го прочитате текстов, посветен на Пеп, од неговите први почетоци во Барса до неговата одлука денеска

Извор

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Едно големо фала за све што направи, за секоја победа за секој пехар во БАРСА покажа дек е големо тренериште,му посакам успех во понатамошната тренерска кариера, исто важи и за Тито му посакувам исто така да го постигне оној успех кој што го постигна и Пеп.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.672
Поени од реакции
22.757
Зошто Пеп си отиде сега а не на крај на сезона?Нели ќе беше добро да си отидше со титула во купот?
Од тоа што сум те читал досега, знам дека не си глуп. Значи, или сосила се правиш глуп, или погрешно си разбрал.
Пеп не си оди сега. Пеп си оди на крајот на сезоната.
Ако ја освојат, да, ќе си оди со титула од купот. Ако не, си оти со освоени 13 титули, како најуспешен тренер во историјата на Барса.
Не знам од кај ви е ова дека Пеп си оти уште сега или си поднел оставка. Си го одработува договорот до крајот на сезоната и нема да го продолжи.

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Читај малце, Пеп ќе остане на клупата до крајот на сезоната, а од 01.07.2012 Тито ќе го замени.

Kajgana Shop

На врв Bottom