Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Абе дечки.Ајде да ги продадаме и Насри и Фабрегас и РВП и Вермален и да земеме да си градиме тим од ново.А,што викате?Така гарант ќе си земеме титула.Со Рики Алварез,Мата,ЏЕТ,Ремзи,Мијачи и компанија.Ма да , булшит.Не се глупирајте ! Ако ги продадеме Насри и Фабрегас не дека ќе пропаднеме,но не се надевајте на титула !

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Фала ви на сите за честитките и убавите желби, сепак се гледа дека Арсенал е едно големо семејство. Јас веќе поработив на случајот за проширување на нашата Фан база, а Венгер отиде дури на Далечниот исток по нови инстант фанови, ама моево ќе го одгледам и пораснам и ќе биде прав Ганер. :cool:
Доста смешки, мое мислење за целава ситуација - ова дефинитивно мора да биде сезона во која мораме, ама мораме да забележиме позитивен резултат, фановите почнуваат да се бунтуваат.
Правите лондонски фанови на Арсенал не се навикнати на вакви долги постови.
За шпекулациите за тоа кој сакал да си оди, кој сакал да дојде итн. ми се згади да зборувам и пишувам, сакам да видам акција, во смисла ги задржуваме и потпишуваме со нови играчи, верувам ќе се сложите со мене :).
Ајт поздрав

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
da da vie site igraci sakate da si odat ,odkako se zbori na veliko deka ke si odat i slicno !! citajte u minatata tema za fabregas sho sve zborevte,a sea neka si ide,nasri cela sezona go digavme u oblaci i sea neka si ide ne ni treba drvo vakov takov !! isto beshe i za flamini,adebayor i slicni kako nego
Баш обратно. Цело време сакав да си оди Фабрегас со цел да почнеме што побрзо да се навикнуваме на животот без него, али сега сакам да остане затоа што имам надеж како и секоја година дека оваа сезона ќе освоиме и ќе ја смени својата желба.
За Насри сум немал некакво мислење затоа што и не сум претпоставувал дека ќе дојде до овде, ама сега сакам да си оди.
--- надополнето: Jul 2, 2011 8:31 PM ---
Ти фалеше нели? :D

Туку аршешавин, ти уште стоиш на тоа дека Аршавин е нашиот најдобар фудбалер така? Ако он си иде готово пропаднавме?
Чисто прашувам пошто видов спомна претходно дека само Насри Цеск РВП И Аршавин биле звездите :)
:D :D

Како може некој играч кој не е ни прва постава кога се сите здрави да е еден од клучните фудбалери? :D
Пиши им на Вилшер и на Вермален пропало, ако Аршавин е поважен фудбалер на тимов од нив.

Иначе кој тоа во фан клубов го мрази Аршешавин? :D Такви муабети нешто слушнав...:D :D

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Цеск не си оди.
Насри ако си оди,ќе оди надвор од островот за сума над 18 милиони фунти,но на крајот ке потпише нов договор.
Клиши ако си оди,сакам да се донесе квалитетна замена,ако не,нека седи.
Жервињо ќе дојде,но уште Николче е тука.Да се надеваме дека ќе си најде клуб,истото важи и за Дени.
Очекувам и еден од Самба/Кејхил да дојде,а до крајот на трансфер периодот плус уште некој.:))
Росицки ќе остане,па да се надеваме дека ќе си ја врати формата од 07-08...
и да,Аршавин и тој останува.​

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
deka ne sum u mk i slabo pratam daj kazete dali officijalni transferi vo arsenal letovo ili se e samo spekulacii

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Цеск не си оди.​
Насри ако си оди,ќе оди надвор од островот за сума над 18 милиони фунти,но на крајот ке потпише нов договор.​
Клиши ако си оди,сакам да се донесе квалитетна замена,ако не,нека седи.​
Жервињо ќе дојде,но уште Николче е тука.Да се надеваме дека ќе си најде клуб,истото важи и за Дени.​
Очекувам и еден од Самба/Кејхил да дојде,а до крајот на трансфер периодот плус уште некој.:))​
Росицки ќе остане,па да се надеваме дека ќе си ја врати формата од 07-08...​
и да,Аршавин и тој останува.​
Тебе РВП врска да не ти е па ти вади информации? :D
прво дрес ти дава за грешка сеа имаш некои инсајдери мајката :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ова нема врска со дискусијата што ја водиме ама мора некаде да напишам.
На македонската фејсбук страна на АЦ Милан има наградна игра да си напишат омилен играч, и тој со највеќе лајкови ќе добие некоја награда.
Сите ги пишуваат играчите од милан, а едно другарче мое напиша Тиери Анри и сеа за сеа има највеќе лајкови, се ќинам од смеење

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Ова нема врска со дискусијата што ја водиме ама мора некаде да напишам.
На македонската фејсбук страна на АЦ Милан има наградна игра да си напишат омилен играч, и тој со највеќе лајкови ќе добие некоја награда.
Сите ги пишуваат играчите од милан, а едно другарче мое напиша Тиери Анри и сеа за сеа има највеќе лајкови, се ќинам од смеење
moze link :)
--- надополнето: Jul 2, 2011 11:38 PM ---
Венгер изјави дека ке направел се што можел за да го задржи Насри...

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Клиши утре (Понеделник) потпишува со Цити а Жервињо со Арсенал според Индепендент барем!
Значи лев бек ПОД ИТНО, ама сепак мислам дека Вермаелен ќе биде колатерална штета, ни крив ни должен ќе заврши на лев бек ДОКОЛКУ потпишиме некој централен - Самба или Кејхил!
http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/clichy-takes-off-as-emirates-departure-lounge-fills-2305957.html
--- надополнето: Jul 3, 2011 12:49 AM ---
........... same SHIT again every year......
http://justarsenal.com/eddie-the-arsenal-team-that-will-win-everything-next-season/8687

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
moze link :)
--- надополнето: Jul 2, 2011 11:38 PM ---
Венгер изјави дека ке направел се што можел за да го задржи Насри...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=240923482604303&set=pu.219306974765954&type=1&theater
eве ако ти отвори некаде во коментарите има напишано :D
Може да се смеам ако само сум го прочитал насловот на текстот? :D

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Дали нешто не е во ред со печатов во англија или толку имаат нешто против Арсенал. Како никој друг тим само нашите играчи се за продажба и се цели на трансфер пазарот. Прво беше Фабрегас, па Насри, па Клиши, па Аршавин, вчера читам за РВП, а денес дури и за Волкот.
Дали толу немаат што да напишат веснициве па се занимаваат само со Арсенал???

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
deka ne sum u mk i slabo pratam daj kazete dali officijalni transferi vo arsenal letovo ili se e samo spekulacii
Се се шпекулации освен еден трансфер што комплетиравме на бек-лев,десен, централен... Карл Јенкинсон. Го зедовме од Чарлтон и е млад потенцијален играч... :]
--- надополнето: Jul 3, 2011 2:28 PM ---
http://www.sportkiks.com/index.php?option=com_content&view=article&id=278:2011-06-28-18-01-55&catid=1:vesti
До сега мислев само Ебуе бил будала, но овој го надмина со клипов жими се !!! хахахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom