- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.544
- Поени од реакции
- 5.772
Убав аватар имаш и ти.. Сомнителен си, во најмала мера !извини не си рекол ама си напнувај в крај со тоа хаха не ме смеј
Убав аватар имаш и ти.. Сомнителен си, во најмала мера !извини не си рекол ама си напнувај в крај со тоа хаха не ме смеј
хехе знам дека сум сомнителен ништо не ми е чудноУбав аватар имаш и ти.. Сомнителен си, во најмала мера !
Баш обратно. Цело време сакав да си оди Фабрегас со цел да почнеме што побрзо да се навикнуваме на животот без него, али сега сакам да остане затоа што имам надеж како и секоја година дека оваа сезона ќе освоиме и ќе ја смени својата желба.da da vie site igraci sakate da si odat ,odkako se zbori na veliko deka ke si odat i slicno !! citajte u minatata tema za fabregas sho sve zborevte,a sea neka si ide,nasri cela sezona go digavme u oblaci i sea neka si ide ne ni treba drvo vakov takov !! isto beshe i za flamini,adebayor i slicni kako nego
Ти фалеше нели?
Туку аршешавин, ти уште стоиш на тоа дека Аршавин е нашиот најдобар фудбалер така? Ако он си иде готово пропаднавме?
Чисто прашувам пошто видов спомна претходно дека само Насри Цеск РВП И Аршавин биле звездите
Тебе РВП врска да не ти е па ти вади информации?Цеск не си оди.Насри ако си оди,ќе оди надвор од островот за сума над 18 милиони фунти,но на крајот ке потпише нов договор.Клиши ако си оди,сакам да се донесе квалитетна замена,ако не,нека седи.Жервињо ќе дојде,но уште Николче е тука.Да се надеваме дека ќе си најде клуб,истото важи и за Дени.Очекувам и еден од Самба/Кејхил да дојде,а до крајот на трансфер периодот плус уште некој.)Росицки ќе остане,па да се надеваме дека ќе си ја врати формата од 07-08...и да,Аршавин и тој останува.
moze linkОва нема врска со дискусијата што ја водиме ама мора некаде да напишам.
На македонската фејсбук страна на АЦ Милан има наградна игра да си напишат омилен играч, и тој со највеќе лајкови ќе добие некоја награда.
Сите ги пишуваат играчите од милан, а едно другарче мое напиша Тиери Анри и сеа за сеа има највеќе лајкови, се ќинам од смеење
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=240923482604303&set=pu.219306974765954&type=1&theatermoze link
--- надополнето: Jul 2, 2011 11:38 PM ---
Венгер изјави дека ке направел се што можел за да го задржи Насри...
Може да се смеам ако само сум го прочитал насловот на текстот?........... same SHIT again every year......http://justarsenal.com/eddie-the-arsenal-team-that-will-win-everything-next-season/8687
Се се шпекулации освен еден трансфер што комплетиравме на бек-лев,десен, централен... Карл Јенкинсон. Го зедовме од Чарлтон и е млад потенцијален играч... :]deka ne sum u mk i slabo pratam daj kazete dali officijalni transferi vo arsenal letovo ili se e samo spekulacii