Фан Клуб: Арсенал

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ма какво одење на Насри, кога Венгер пуштил играч а предходно да не го извадил максимумот од него, освен Кешли? Ама верувам дека после него си ја научи лекцијата и на Насри ќе му ја даде платата што ја бара.

Бај д Веј, добив син !!! што дај Боже кога ќе почне да шутира топка ќе биде Ганер.:cool:
Уште сега му меркам дресче. (y)
Поздрав друштво!
Честитки,нека е жив и здрав и да се радувате заедно на многу титули на Арсенал :)))

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.talksport.co.uk/magazine/features/2011-07-01/arsenal-transfer-rumour-xi-which-players-should-wenger-sign замислете го вака тимот како би изгледал дали би бил подобар од што е сега ?
Еве нешто да кажам за овие играчи, да некои од нив би сакал да дојдат а по ред тоа би изгледало вака нешто:
1. Бензема ( сигурно не го земаме сепак)
2. Жервињо.
3. Лејтон.
4. Хазард ( едноставно ми прави кеиф човечево од првиот миг кога го видов на терен)
5. Самба. ( премногу потрбен ни е таков играч...огромен, а сепак игра и шпиц кога има потреба.. ол раунд плеер со таква конституција и градба.)
и 6. Кејхил, ако не дојде Самба.

Но сепак, се што не интересира сите нам е кој од нашите ќе остане, дали Дени или можеби недај боже Насри ќе си замине, дали можеби Клиши или Скилачи, Бендтнер можеби а?
Па додека не се официјализира, само Шпиц знаеме дека треба да земеме одма, а тоа е Жервињо сега нели, а одбранбен ни треба стока како Самба во секој случај а да биде Скилачи исфрлен па макар и како некои кои многу повеќе вределе односно - за без пари.

И на крај... Честитки за таткото , па нека биде ганерче и синот и како што расте се повеќе титули да гледа, како што јас последниве години не гледав...да надополни за сите нам тука!!! :]

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ма какво одење на Насри, кога Венгер пуштил играч а предходно да не го извадил максимумот од него, освен Кешли? Ама верувам дека после него си ја научи лекцијата и на Насри ќе му ја даде платата што ја бара.

Бај д Веј, добив син !!! што дај Боже кога ќе почне да шутира топка ќе биде Ганер.:cool:
Поздрав друштво!
Нека е живо и здраво и заедно да славите,ме титули со Арсеналот наш :)

F

Frankie Yale

Гостин
Van Persi i Shamak se odlicni jas mislam deka na Arsenal poveke dosta poveke im treba odbrana otkolku napad, edno 2-3 odbranbeni i eden super golman. Preklani izgubija titula zaradi odbrana, site utakmici od prva do posledna gi izgledav i so apsolutna sigurnost tvrdam deka odbranata e kriva, nekolku kiksa i frik golovi primeni od Almunia i ogromni propusti na pomladite defanzivci, tolku i treba toa e razlikata pomegju niv i Mancester ili Barselona a vo 2007-08 ne znam koj se sekava ama togas imaa najgolema sansa za osvojuvanje na premier ligata vo ovie 6 godini. Recisi cela sezona bea na prvo mesto no poslednite desetina kola naredija 5 natprevari po red bez pobeda (4 nereseni i 1 poraz) i zavrsija na treto mesto so SAMO cetiri boda pomalku od sampionot. Jas kako hardkor fan uste od 99ta pocnuvam da gubam doverba vo Arsen Venger koj imeno ima zavrseno ekonomsko i mislam deka mu e povazno da ostvari profit otkolku da dobie tituli, duri i sum siguren da ne bese odlicnata finansiska sostojba na Arsenal (toj gi napravi treti vo svet po vrednost, toj im izgradi nov stadion) dosega sigurno ke go otpustea.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Некој убаво ме изнасмеа !! ахаха Достојни замени за фабрегас и насри биле рики алварез и мата ! хахахах срамота е вакви споредби да давате бе !! Фабрегас и Насри со Ван Перси и Аршавин ни се најголеми ѕвезди у екипата ги споредуваш со рики алварез(некој си од аргентина) и мата(играч на валенсија што нема ништо посебно напраено)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Некој убаво ме изнасмеа !! ахаха Достојни замени за фабрегас и насри биле рики алварез и мата ! хахахах срамота е вакви споредби да давате бе !! Фабрегас и Насри со Ван Перси и Аршавин ни се најголеми ѕвезди у екипата ги споредуваш со рики алварез(некој си од аргентина) и мата(играч на валенсија што нема ништо посебно напраено)
Муабетов на Аршесавин ме потсетува на времето кога Венгер го купи анонимецот Љунгберг, па повеќето се чудеа и викаа, некојси од Шведска, па дечкото на деби против Манчестер Јун. постигна гол, останатото е историја.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923

Поздрав друштво!
Нека е здрав и жив,младо ганерче,сега 100% зимаме титула......

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Јас изгледа сум те изнасмеал толку многу а кажи ми ти што мислиш кој би биле достојни замени за нив 2 мата дали не е веќе докажан класа играч а овој алварез има мн во него и дури првата година ако дојде многу ке покаже. А ти сеуште го сметаш аршавин за ѕвезда по која логика не знам и не ја сваќам дали можеби зошто сега го бара галатасарај :eek:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
Муабетов на Аршесавин ме потсетува на времето кога Венгер го купи анонимецот Љунгберг, па повеќето се чудеа и викаа, некојси од Шведска, па дечкото на деби против Манчестер Јун. постигна гол, останатото е историја.
кур те потсеќа на тоа време, кога си имал 8-9 години. Се извињавам за вулгарности али така е ...

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Макавели ,не се потребни замени треба да се задршат тие двајцаа !! а игорчете немаме ние простор за проби и ризици големи дали ке успее или не (а тешкое да се замени фабрегас или насри) така да не го глеј тоа време сигурно љунгберг не дошол за да замени некој што бил како фабрегас или насри

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Дечки и така Насри не игра на својата правилна позиција. Не игра во средината ниту пак како десно крило кога беше најефикасен, така да иако е одличен играч ние не го искористуваме доволно добро, па лесно ќе се замени со едно крило кој ќе си игра на својата природна позиција. Се кладам дека и Бентнер да играше на својата природна позиција како шпиц, а не како крило ќе беше многу подобар, ама тоа е што е, па најдобро е и за него да се направи замена. Вистинската загуба ќе биде во Фабрегас.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Ако гледаме така зошто тогаш ги чуваме фабрегас и насри,и тие 5 години ништо немаат направено,ни една титула не освоија за нашиот сакан арсенал.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ако гледаме така зошто тогаш ги чуваме фабрегас и насри,и тие 5 години ништо немаат направено,ни една титула не освоија за нашиот сакан арсенал.
Не ја тупај и ти.Сите го разбравме што сакаше да ни каже ;)

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4

Поздрав друштво!
Честито син да е жив и здрав

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123

Поздрав друштво!
да е живо и здраво - голем да расти на чичо :P се знае бре чија крв ќе биде, знаеме чииј дрес ќе валка

голем да расти

Kajgana Shop

На врв Bottom