Фан Клуб: Арсенал

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Не доаѓа во предвид да се зема недокажан играч од некој клуб од пичка си мајчина. Цеск и Насри се незаменливи. Многу од вас го плукаат по Цеск ради тоа што го пишува во весниците за неговото заминување и љубовта што ја има кон барса. Си кажувам за мене дека и јас го плукав ама не ради весниците туку ради таа си некоја слаба игра што ја покажуваше на теренот, a и улогата на капитен на ја одигра најубаво. Сепак овде беа и повредите голем фактор. Не верувам дека овде некој сака да си замине само поради една лоша сезона, а и нема да си замине.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Јас сакам да си замине Насри, само не сакам во друга екипа од премиер. :D

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Макавели ,не се потребни замени треба да се задршат тие двајцаа !! а игорчете немаме ние простор за проби и ризици големи дали ке успее или не (а тешкое да се замени фабрегас или насри) така да не го глеј тоа време сигурно љунгберг не дошол за да замени некој што бил како фабрегас или насри
епа оди ако сакаш да го задржиш фабрегас оди ти натерај го да не оди во барселона а на нарси доплатиму уште 20 илјади фунти што ги бара од арсенал па што е толку посебно и кај нив 2 што придонеле за арсенал насри изигра топ полусезона а фабрегас му асистираше на меси за голот во лш а ако сметаш дека има ризик со мата не знам на која дрога си дај кажи ми и мене да земам да си олеснам зш ептен тешко ми е секој ден коа станувам и само читам за неофицијалните понуди за насри и фабрегас а за насри ке го снајде и бетер од хлеб а за алварез го бидува дечкото а дали ке биде како лјунберг само тоа се надевам реално гледано после него и пирес сме немале квалитетни играчи во средина и немој да ми речеш дека тоа се насри фабрегас волкот а посебно аршавин:mad:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ма какво одење на Насри, кога Венгер пуштил играч а предходно да не го извадил максимумот од него, освен Кешли? Ама верувам дека после него си ја научи лекцијата и на Насри ќе му ја даде платата што ја бара.

Бај д Веј, добив син !!! што дај Боже кога ќе почне да шутира топка ќе биде Ганер.:cool:
Уште сега му меркам дресче. (y)
Поздрав друштво!
Здраво, живо, да му расти курлакот.. ! :)
--- надополнето: Jul 2, 2011 3:17 PM ---
И јас ! Заедно со Клиши (можи во Сити тој да оди), и Фабрегас да не ми цимолка по Барселона... :)

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Ма какво одење на Насри, кога Венгер пуштил играч а предходно да не го извадил максимумот од него, освен Кешли? Ама верувам дека после него си ја научи лекцијата и на Насри ќе му ја даде платата што ја бара.

Бај д Веј, добив син !!! што дај Боже кога ќе почне да шутира топка ќе биде Ганер.:cool:
Уште сега му меркам дресче. (y)
Поздрав друштво!
Ај честито син ! Здрав и жив да е и ганер на татко му;)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
same here евентуално нека иде у сити пошто ќе нема ни да игра таму и скроз ќе пропадне :)

ама баш ништо не покажа Насри дека е незаменлив или незнам колку битен во овој тим башка убеден сум кај и да иде ќе биде дрво пошто сите знаеме што се случува со играчите што напуштаат...

Од такви гомна како него ми се гади, и Вилшир после сезонава можеше да рече сакам да си одам во Сити ќе го плаќаа 150 000 сигурно а тука зема само 50к. РВП зема помалку и од Насри а не се буни а во било кој случај РВП > Насри

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Се сложувам со вас, такви играчи што се шиткаат за пари не ни требаат....Али сепак додека не видам да замине нема потреба да се плука....Лично ќе ми биде криво ако замине Насри, сепак дечкото го бива и има потенцијал да биде уште подобар.....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Друга ствар, ова можи и да е масло на неговиот менаџер, ние не знајме, само нагодуваме и тепаме време, тука :D

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
da da vie site igraci sakate da si odat ,odkako se zbori na veliko deka ke si odat i slicno !! citajte u minatata tema za fabregas sho sve zborevte,a sea neka si ide,nasri cela sezona go digavme u oblaci i sea neka si ide ne ni treba drvo vakov takov !! isto beshe i za flamini,adebayor i slicni kako nego

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
da da vie site igraci sakate da si odat ,odkako se zbori na veliko deka ke si odat i slicno !! citajte u minatata tema za fabregas sho sve zborevte,a sea neka si ide,nasri cela sezona go digavme u oblaci i sea neka si ide ne ni treba drvo vakov takov !! isto beshe i za flamini,adebayor i slicni kako nego
Еееееееееееееее абе кај си бомба ? :D :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Еееееееееееееее абе кај си бомба ? :D :D
Ти фалеше нели? :D

Туку аршешавин, ти уште стоиш на тоа дека Аршавин е нашиот најдобар фудбалер така? Ако он си иде готово пропаднавме?
Чисто прашувам пошто видов спомна претходно дека само Насри Цеск РВП И Аршавин биле звездите :)

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
а ти се откажа од аршавин глеам не ти е аватар сеа хаха:D
--- надополнето: Jul 2, 2011 5:00 PM ---
Ти фалеше нели? :D

Туку аршешавин, ти уште стоиш на тоа дека Аршавин е нашиот најдобар фудбалер така? Ако он си иде готово пропаднавме?
Чисто прашувам пошто видов спомна претходно дека само Насри Цеск РВП И Аршавин биле звездите :)
дечкото е во право за аршавин немој молим те го критикуваш :D Само изгледа го заборави вилшер уф па и јас што зборам тој е класа зад аршавин :D

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
класа не се станува од една сезона изиграна !! иначе аршавин има пад на формата и не памтам коа сум рекол дека е нашиот најдобар играч !!

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
класа не се станува од една сезона изиграна !! иначе аршавин има пад на формата и не памтам коа сум рекол дека е нашиот најдобар играч !!
извини не си рекол ама си напнувај в крај со тоа хаха не ме смеј :D

Kajgana Shop

На врв Bottom