derrain
артилерец
- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 364
- Поени од реакции
- 205
Вила намерно сака да добие прекар, Тапчо, и е прв и најсериозен кандидат, досега ова признание му припаѓаше на Бендтнер ама дечково почна да се вади, посебно со пожртвуваноста. Додека првиот промашува шанси кои само уште Пандев може да ги промаши, ама добро, се извади со асистенцијата, вистински, течно и точно изведена ако не голгетер може да биде подржка на нападот.
Немојте да мислите дека барам влакно во јајце ама јас не би бил јас додека не посочам на некои негативни аспекти кои мораат да бидат поправени. Зборувам за тоа што го видов а не го гледав натпреварот, само хајлајтс, судејќи според вашите коментари и извештајот на сајтот сме биле (како и секогаш) подобри.
Да не тропам повеќе и да си го расипувам расположението (и вашето) после победата ама секогаш ќе критикувам вакви смешни мисови.
И да ни се множат домашните победи, дај боже заврши кошмарот на домашниот терен.
П.С Ај да правиме уште еден фудбал, ако сме во можност? Ми се дава голови
Немојте да мислите дека барам влакно во јајце ама јас не би бил јас додека не посочам на некои негативни аспекти кои мораат да бидат поправени. Зборувам за тоа што го видов а не го гледав натпреварот, само хајлајтс, судејќи според вашите коментари и извештајот на сајтот сме биле (како и секогаш) подобри.
Да не тропам повеќе и да си го расипувам расположението (и вашето) после победата ама секогаш ќе критикувам вакви смешни мисови.
И да ни се множат домашните победи, дај боже заврши кошмарот на домашниот терен.
П.С Ај да правиме уште еден фудбал, ако сме во можност? Ми се дава голови