Фан Клуб: Арсенал

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Вила намерно сака да добие прекар, Тапчо, и е прв и најсериозен кандидат, досега ова признание му припаѓаше на Бендтнер ама дечково почна да се вади, посебно со пожртвуваноста. Додека првиот промашува шанси кои само уште Пандев може да ги промаши, ама добро, се извади со асистенцијата, вистински, течно и точно изведена ако не голгетер може да биде подржка на нападот.
Немојте да мислите дека барам влакно во јајце ама јас не би бил јас додека не посочам на некои негативни аспекти кои мораат да бидат поправени. Зборувам за тоа што го видов а не го гледав натпреварот, само хајлајтс, судејќи според вашите коментари и извештајот на сајтот сме биле (како и секогаш) подобри.
Да не тропам повеќе и да си го расипувам расположението (и вашето) после победата ама секогаш ќе критикувам вакви смешни мисови.
И да ни се множат домашните победи, дај боже заврши кошмарот на домашниот терен.
П.С Ај да правиме уште еден фудбал, ако сме во можност? Ми се дава голови :vozbud:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Вила намерно сака да добие прекар, Тапчо, и е прв и најсериозен кандидат, досега ова признание му припаѓаше на Бендтнер ама дечково почна да се вади, посебно со пожртвуваноста. Додека првиот промашува шанси кои само уште Пандев може да ги промаши, ама добро, се извади со асистенцијата, вистински, течно и точно изведена ако не голгетер може да биде подржка на нападот.
Немојте да мислите дека барам влакно во јајце ама јас не би бил јас додека не посочам на некои негативни аспекти кои мораат да бидат поправени. Зборувам за тоа што го видов а не го гледав натпреварот, само хајлајтс, судејќи според вашите коментари и извештајот на сајтот сме биле (како и секогаш) подобри.
Да не тропам повеќе и да си го расипувам расположението (и вашето) после победата ама секогаш ќе критикувам вакви смешни мисови.
И да ни се множат домашните победи, дај боже заврши кошмарот на домашниот терен.
П.С Ај да правиме уште еден фудбал, ако сме во можност? Ми се дава голови :vozbud:
Абе не е страшно да се даде критика, само ме нервира што после секој пораз го читам коментарот "здравје догодина" нешто што е најглупаво според мене. Треба малку спортски дух па макар и изгубил, а критика треба да се даде али да не се плука премногу (само малку :wink:).

Инаку за фудбал јас моментално овие две недели сум зафатен а после тоа оди нова година, но сепак не е проблем организирајте се и ако има шанса доаѓам сигурно. А ми се игра пак баш добро е да се видиме повторно.....

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
не 2-0 ,20 -0 требаше али што нашивe незнаат да искористат шанси за кои други екипи сфеќи палат да ги добијат на натпревар...
али што е тука е.
каков коментар:aplauz: , и колку е само болно вистинит!!!
ај мозеби ќе се поправиме во реализација со влегувањето на Ван Перси во форма!!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.666
Поени од реакции
11.816

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Да го освоиме овој куп, па да се дигне самодовербата во тимот.
Без разлика дали е некој голем куп, поарно нешто отколку ништо.
По пет сушни години, овој трофеј би не красел... и тоа премногу!
Многу го посакувам и годинава најголема шанса ни е тој... ако тука со овој расплет до сега што се случи не освоиме... другите 3 се многу потешки за да ги достигнеме!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Мене ми е сеедно дали сме освоиле ваков трофеј или пак не.... Јас не се задоволувам со овој, бидејќи тоа ти е исто, како јас да се вработам како асистент, а никогаш да не целиш да станиш професор... За мене главен приоритет е ПЛ, па ЛШ, па после тоа е ФА Купот... Овој куп, ми е исто, дали е освоен или не...

Ситниците не го прават успехот, само осовјување на Barclays Premier League, ќе не направи среќен, но сигурно, ако не освоиме по крајот на сезоната, „ќе се вадам“ на ова, дека сме овоиле нешто, бранејќи го ставот на Венгер

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Мене ми е сеедно дали сме освоиле ваков трофеј или пак не.... Јас не се задоволувам со овој, бидејќи тоа ти е исто, како јас да се вработам како асистент, а никогаш да не целиш да станиш професор... За мене главен приоритет е ПЛ, па ЛШ, па после тоа е ФА Купот... Овој куп, ми е исто, дали е освоен или не...

Ситниците не го прават успехот, само осовјување на Barclays Premier League, ќе не направи среќен, но сигурно, ако не освоиме по крајот на сезоната, „ќе се вадам“ на ова, дека сме овоиле нешто, бранејќи го ставот на Венгер
Епа ќе се вадиш дека сме освоиле нешто, ако го освоиме овој куп. Што значи дека уопште не ти е исто.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206

Боље ишта него ништа ;)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Епа ќе се вадиш дека сме освоиле нешто, ако го освоиме овој куп. Што значи дека уопште не ти е исто.
Затоа ти викам... Веројатно е така, но не сакаам да признаам, сеуште.... Имаме шанси на сите фронтови, но после февруари, ќе знаеме каде сме и што сме..

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ако го освоиме, а би требало, ќе бидам пресреќен. Не дека е голем трофејов, туку со тоа ќе им се зголеми самодовербата на нашиве и може да значи почеток на ново време за нас.

--- надополнето ---

И Ипсвич ни се паднал во полуфиналето :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Ако го освоиме, а би требало, ќе бидам пресреќен. Не дека е голем трофејов, туку со тоа ќе им се зголеми самодовербата на нашиве и може да значи почеток на ново време за нас.

--- надополнето ---

А другата двојка..Вест Хем со??

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561

--- надополнето ---

Токму и јас поради тоа сакам да се земе трофејот, не поради значењето на натпреварувањето туку тоа што овие играчи ќе осетат како е да се освои трофеј (што до сега го немаат сторено)... Тоа ќе влијае многу многу на самодовербата (се надевам) и ќе им даде поттик за да освојат све друго :)

Иначе топ ждрепка, несмееме да си дозволиме кикс против Ипсвич, посебно тоа што има и два натпревари...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Токму и јас поради тоа сакам да се земе трофејот, не поради значењето на натпреварувањето туку тоа што овие играчи ќе осетат како е да се освои трофеј (што до сега го немаат сторено)...
Куп на Емирати?
Па дури и Куп на Емирати има поголемо значење и престиж од Карлинг Купот, барем игравме топ утакмица со Селтик.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Куп на Емирати?
Па дури и Куп на Емирати има поголемо значење и престиж од Карлинг Купот, барем игравме топ утакмица со Селтик.
И милан....

Али сепак друго е. Финалето е на крај на фебруари и може да биде дополнителна мотивација во тој период од првенството.

Видеово нема врска со Арсенал али да се насмееме малку.

Kajgana Shop

На врв Bottom