Фан Клуб: Арсенал

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Денилсон е дефинитивно најслаба алка во тимов...никаков прогрес нема направено веќе 3-та сезона каде добива шанси да се докаже.
Лесно губи топки кои за среќа не беа искористени дека денеска игравме со виган а не со некоја екипа со која се бориме за титула или нокаут фаза лш.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Мислиш Виган. Знам дека немаше работа но сепак сакам типот да биде на гол....
Да де на тоа мислев :) Иначе и јас сакам меѓутоа да бидам искрен до сега Фабиански нема направено некои поголеми киксови... Тоа со Њукасл да меѓутоа несмееме да си дозволиме дома да не постигнеме гол значи поразот не беше само негова вина. А имаше некои стварно добри интервенции на неколку натпревари... он е одличен при шутеви има одлични рефлекси меѓутоа него нафрлените му се проблем и комуникацијата со одбрамбени... ако тоа го поправи немаме потреба од нов голман

--- надополнето ---

Копуци со кој играте сега?? 1/2 финале
Единствен копук на темава си ти...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Копуци со кој играте сега?? 1/2 финале
Ај бе шетња од Фан клубот иди замарај се дали ке одите во ЛЕ!!:tapp:
сега гледав highlights и првата шанса на Вела, како можеше да ја утне,барем лобовите ги имаше едно време.:kesa:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.664
Поени од реакции
11.816
со кој најдов и јас да се расправам :tapp:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Да де на тоа мислев :) Иначе и јас сакам меѓутоа да бидам искрен до сега Фабиански нема направено некои поголеми киксови... Тоа со Њукасл да меѓутоа несмееме да си дозволиме дома да не постигнеме гол значи поразот не беше само негова вина. А имаше некои стварно добри интервенции на неколку натпревари... он е одличен при шутеви има одлични рефлекси меѓутоа него нафрлените му се проблем и комуникацијата со одбрамбени... ако тоа го поправи немаме потреба од нов голман

--- надополнето ---

Единствен копук на темава си ти...
За сега Фабијански брани доста солидно во споредба со лани како друг играч е. Но сепак Шчежни ми е поомилен... за сега...

--- надополнето ---

со кој најдов и јас да се расправам :tapp:
Прашај ја вујна ти што ја "немаш" ќе ти каже со кого се расправаш.....

Ебати неписмениот

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Го пуштеле бе од болница да види свои за викенд и се погодило интернет да имаат ставено ...ама ете вторник стигна ваљда утре ќе го вратат демир хисарско....

незнам шо се замарате :D,кога ни самиот тој незнајт колку е мутав :D

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Конечно победа на домашен терен.....Честитки и да ги заредиме од сега натака само поебеди.....Фала на сите што постираа линкови од натпреварот, за жал нетот ми беше тапа и додека ме држеа нервите глеав со сецкање али после исклучив....Ме радува враќањет на РвП, од што можев да видам му оди се подобро да си ја поврати формата....
Следна жртва , Фулам .....

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ме радува тоа што сме во полуфиналето а главните опоненти за титула се веќе отпишани делумно.... така да ... ова го гледам како прва цел за прв трофеј по огромен период.
РвП ме радува како почнува да игра.
Гледам повторно реализацијата ни била проблем... вчера не бев во можност да го гледам мечот ... ама сега видов хајлајтс...
Нема што многу да се збори ... честитки и само да ни тргне на подобро формата!!!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=15225:2010-12-01-09-29-54&catid=2:2009-12-26-20-22-46&Itemid=4
Е ајде ега да е точно...

Што го пцувате роземберг мислам дека се зафркаваше за она копуци :pos:
Па и јас се зафркавав за вујна му али изгледа типот сака да се заебава али несака да му влезе

Mar[C]k

Gunner
Член од
11 јули 2010
Мислења
103
Поени од реакции
14
Не очекувам да да купува ама мисла нема да биди на одмет еден дефанзивец (кејхил)

ајде сега една серија победи и да се напрај и да се освои купот
позз ганерии

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Да го освоиме овој куп, па да се дигне самодовербата во тимот.
Без разлика дали е некој голем куп, поарно нешто отколку ништо.

Kajgana Shop

На врв Bottom