Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.664
- Поени од реакции
- 11.816
Торко....немам вујна!!!Со вујна ти...
Торко....немам вујна!!!Со вујна ти...
Да де на тоа мислев Иначе и јас сакам меѓутоа да бидам искрен до сега Фабиански нема направено некои поголеми киксови... Тоа со Њукасл да меѓутоа несмееме да си дозволиме дома да не постигнеме гол значи поразот не беше само негова вина. А имаше некои стварно добри интервенции на неколку натпревари... он е одличен при шутеви има одлични рефлекси меѓутоа него нафрлените му се проблем и комуникацијата со одбрамбени... ако тоа го поправи немаме потреба од нов голманМислиш Виган. Знам дека немаше работа но сепак сакам типот да биде на гол....
Единствен копук на темава си ти...Копуци со кој играте сега?? 1/2 финале
Ај бе шетња од Фан клубот иди замарај се дали ке одите во ЛЕ!!Копуци со кој играте сега?? 1/2 финале
За сега Фабијански брани доста солидно во споредба со лани како друг играч е. Но сепак Шчежни ми е поомилен... за сега...Да де на тоа мислев Иначе и јас сакам меѓутоа да бидам искрен до сега Фабиански нема направено некои поголеми киксови... Тоа со Њукасл да меѓутоа несмееме да си дозволиме дома да не постигнеме гол значи поразот не беше само негова вина. А имаше некои стварно добри интервенции на неколку натпревари... он е одличен при шутеви има одлични рефлекси меѓутоа него нафрлените му се проблем и комуникацијата со одбрамбени... ако тоа го поправи немаме потреба од нов голман
--- надополнето ---
Единствен копук на темава си ти...
Прашај ја вујна ти што ја "немаш" ќе ти каже со кого се расправаш.....со кој најдов и јас да се расправам
Па и јас се зафркавав за вујна му али изгледа типот сака да се заебава али несака да му влезеhttp://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=15225:2010-12-01-09-29-54&catid=2:2009-12-26-20-22-46&Itemid=4
Е ајде ега да е точно...
Што го пцувате роземберг мислам дека се зафркаваше за она копуци