RaZ-R
Артилерец
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 3.415
- Поени од реакции
- 2.550
Се спрема да ги подреде играчите на Фарса,а гледам и овој Реина сакал,ама нема за него
И во авионот се држи за "тоа".
Се спрема да ги подреде играчите на Фарса,а гледам и овој Реина сакал,ама нема за него
И во авионот се држи за "тоа".
Нема многу збиднувања затоа нема, преку сезона е поживо, ете една вест и одма се распишааЕ така,повеќе фанови на Арсенал да пишат во фан клубот,не само да го тупиме ние 3-4 души.Продолжете да пишувате почесто,да има дискусија
Да земеме некое трофејче и можеби Цеск ќе остане и по др.лето.Никогаш ништо не се знаеНе мора да значи дека вистина ќе си замине следното лето во случај ако остане сега!
Тоа е исто таква шпекулација каква што беше оваа , ова лето!
Ама сепак... чуда прави кога освојува а?
Ајде следнава сезона нека освои барем 1 2 трофејчиња нека си пикне рака во панталони колку сака тогаш! И нека си замине за голема сума на пари!
Некако, не пружеше отпор.
Исто е и кај мене. Навивав на европското за Шпанија и бев целосно за Барса во Примера и во ЛШ ако испаднеше Арсенал, али толкава пичкарска "игра" на ЦЕЛ клуб немам видено. Кој од кој поголема пичка...сега ги замразив и Шпанија и Барселона.Како што кажав колку и да ми беше симпатичен тим ми станува се поодвратен. По сите ситуации можам да заклучам дека се многу лоши губитници и дека доаѓаат до степен на циганење со потезите и мислат дека фудбалот се врти околу нив и дека доколку не е во контекс на политиката на Барса тоа не е правилно