Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
И на мене ми беа симпатичен тим,со многу добра игра и многу ги почитував.Но откако почнаа со префрлањата за Цеск,со мизерниот потег откако не се пласираа во финалето на ЛШ,почнав овој клуб да го мразам.Па овие биле ептен лузери бре,не можат ни пораз да поднесат,користат глупи и некоректни начини за да дојдат до Цеск,со многу изјави и ред др.глупости.Немаат ни најмалку респект спрема другите тимови.Срамота
Да де мислат дека фудбалот се врти околу барса, а уствари на крај ќе спадне фарса. Најискрено и порано не ги сакав но кога дојде клајвер како менаџер мисев дека се ок се со роналдињо и компанија, но сепак исправно било првото мислење за нив.

П.С. Она што видов од видеоно не е само плукање врз арсенал туку врз сите играчи на Шпанија кои не се од барса бидејќи тоа е прослава на шпанската репрезентација, а Рејна најголем шупак испадна со она бидејќи се понижи со тоа самиот себе си. И некако публиката не ми изгледа задоволна од тој потег што го напраеја. Срамота

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Убаво се гледа дека со сила му го облекоа дресот

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Да де мислат дека фудбалот се врти околу барса, а уствари на крај ќе спадне фарса. Најискрено и порано не ги сакав но кога дојде клајвер како менаџер мисев дека се ок се со роналдињо и компанија, но сепак исправно било првото мислење за нив.

П.С. Она што видов од видеоно не е само плукање врз арсенал туку врз сите играчи на Шпанија кои не се од барса бидејќи тоа е прослава на шпанската репрезентација, а Рејна најголем шупак испадна со она бидејќи се понижи со тоа самиот себе си. И некако публиката не ми изгледа задоволна од тој потег што го напраеја. Срамота
Rajkard e trener ne Klajvert !

--- надополнето ---

Ти кога си пијан плачеш или се смееш?
Kako sto slusnav go viknaa i dojde na binata !

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909

Клајверт ? Менаџер ?!?!?!? :icon_eek:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Пиво ќе пиеш Цеск а????Ќе дојдеш ти во Лондон,ќе те шлака Венгер по газот додека не ти дое умот хахаахах

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
A kako moze publikata da bide zadovolna koga ova e vo madrid ! Sigurno nesakaat da go vidat u dres na barca !

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
A kako moze publikata da bide zadovolna koga ova e vo madrid ! Sigurno nesakaat da go vidat u dres na barca !
Уште поголем доказ дека тоа не е само немање респект кон Арсенал туку и кон целата шпанска јавност.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Убаво се гледа дека со сила му го облекоа дресот
Хахаха!
Еј баш би било топ вака да се купуваа играчи!
Седиш пред стадион , искача Робињо , го фаќаат 10 души му ставаат дрес на Арсенал ! Готово трампа за Едуардо направивме ! хахаха

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.852
Поени од реакции
503
Како и да е Реина е пијан он е од школа на барса оти не изјаве дека неговото срце припаѓа таму и дека сака да се врате во барса оти е педерче си има договор со ливерпул и не сака да комплицира Идиот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom