Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Катастрофа, никогаш немаше да поверувам дека толку ниско ќе паднат фудбалерите на Барса........Но ова покажува само колку се очајни и за срамови......Ваков потег на славење на титула Светски шампиони, бруки живи.....Не го кривам Фабрегас, едноставно другарите од репрезентацијата му се најголеми шупаци на свет......Се виде дека на Фабрегас не му се допадна сето тоа, а курвичето Реина има да пати на почеток на Премиер лига, кога ќе му пукнат една петарда.....

F

FuckYouAll

Гостин
Low kick, идиотска работа од страна на тие што му го облекоја дресот.:uvo:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Јас стварно не знам Реина како мисли да дојде на Емирати

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.240
аууууу...е ова е најпедарската работа шо ја имам видено..Не не и не.Уште повеќе ги замразив ФАРСА!А тие гом*олижачите Пујол , Пике и компанија да цркнат.А навистина ми е жал за Реина,зошо лошо му се пишува кога ќе дојде на ЕМИРАТИ. :vozbud:

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Potegot na Puyol i Pique, bese samo nevkusna sala. Oni sonuvaat za Fabregas, no po toa kako go istretira trenerot, so pustanje po 10 minuti vo igra, a baska cela Barca igrase, sam znae deka ke gree klupa, pa podobro prv vo selo, nego posleden vo grad. Fabregas ne e voopsto kriv, on ne ni znaese so e rabotata, no odma se usrami i nezgodno mu padna, pa odma go soblece dresot.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ovie od Farsa sto tolku se zapalile za Cesc? Site sakat da mu go ispusat :)
Si vikale, aj ke go opieme pa posle sto sakame ke pravime so nego... Sakale da go iskoristat, manijaci :pos:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Како и да е тој сеуште е кај нас

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Фарса за брзо време се качија на листата на омразени клубови,веднаш до Тотенхем.
Море се` да им ебам,и на тројцата,мамата каталонска.Од денес,секоја вечер се молам да изгори цела каталонија.

--- надополнето ---

Други вести:
Бентнер ќе станува татко..:)) епа нека му е честито на ѕверот.:))

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Фарса за брзо време се качија на листата на омразени клубови,веднаш до Тотенхем.
Море се` да им ебам,и на тројцата,мамата каталонска.Од денес,секоја вечер се молам да изгори цела каталонија.
Normalno da stanat najomrazeni ne se pravi takov bad poteg. Drugo e da mu dades da mafta so dresot, a drugo e iznenadno pred cel svet, fanovi na Arsenal, soigraci, trener da mu lupnes dres podlo. Ke im padne rejting kako i da e, pa kolku sakaat neka se dobar tim, fer i sve komplet.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Борук потпиша за Фиорентина, не иде за на клупа таков голман значи Фреј си оди 99,9% и се надевам дека е спакуван за на ЕМИРАТИ!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Шварцер или Фреј???

Пепи

barca en el corazon !
Член од