Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Видите го делот како поцрвенуе од коа ќе виде каков дрес е... и клипот не е цел, не се гледа дали го соблечуе коа се враќа меѓу другите, ако не го соблечил поарно и нека не се враќа у Лондон, не пијан каков сака нека бил. Ме интересира утре изјавите какви ќе бидат, макар шо имам измешани чуства у моментот спрема него...

Slock92

Топчија во СРЖ!!!!!
Член од
13 септември 2008
Мислења
277
Поени од реакции
9
Futuro de barca... futuro de espagna .. ova mislam EPTEN ke go razluti venger... tek sea treba, dodeka ne mu istece cel dogovor ne go pusta... ali ipak sto i da se sluci... MAX uste ovaa sezona ke go gledame u nash dres... posle vise... ADIOS... 100% si ide...

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Навистина имав голема почит кон Реина но од денес тој е еден од фудбалерите кои најмногу ги мразам. Со ова он покажува голема непочит кон Арсенал и Фабрегас со оглед на тоа дека тој има договор со арсенал а исто и кон Ливерпул, ако беше тој играч кој го сака Ливерпул зошто не му облече дрес на Ливерпул?

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Е така,повеќе фанови на Арсенал да пишат во фан клубот,не само да го тупиме ние 3-4 души.Продолжете да пишувате почесто,да има дискусија

Slock92

Топчија во СРЖ!!!!!
Член од
13 септември 2008
Мислења
277
Поени од реакции
9
Abe Reina se izblamira so toa sto kaza FUTURO DE BARCA i bla bla bla... inace on ne mu go oblece dresot... makar sto veke bile dogovoreni so drugite sto da napravat!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Е така,повеќе фанови на Арсенал да пишат во фан клубот,не само да го тупиме ние 3-4 души.Продолжете да пишувате почесто,да има дискусија
Нема многу збиднувања затоа нема, преку сезона е поживо, ете една вест и одма се распишаа

Slock92

Топчија во СРЖ!!!!!
Член од
13 септември 2008
Мислења
277
Поени од реакции
9
MNOOOOGU MNOOOOOGU MNOGU golemo nepocituvanje sprema arsenal...Venger sigurno e zbesnat kako i site navivaci na arsenal...se odnesuvaa kako cesc da igra za Shkendija pa aj sto e bitno i taka za ovoj maliov "Barca ima napraveno nesto "(pa da ima napraveno-mu zimale pari kako mal za da go pustat da TRCA)...c c c ovie gluposti i bukvalno ismevanje mu go pravat na eden Arsenal sto go napravi COVEK...da ostanel vo barca kojznae dali nekogas ke sme go poznavale kje bese li sega taka cvrst igrac??ke imase li sansa da go sobere toa OOOGROMNO iskustvo do samo 23 god???...AJ STO SAKAM CESC DA MU DADE 2 GOLA NA POCETOK NA SEZONA NA ONA KJELJAVONO DRVO sto im izigrava psiho terapevt na cela postava na spanija posto i taka nema sto da prai... moze im gi PU*I na poluvreme za relaksacija... ovoj koa ke dojde na emirati so bazuki ke go pukaat od tribini... c c c KLOSARISTE...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Не мора да значи дека вистина ќе си замине следното лето во случај ако остане сега!
Тоа е исто таква шпекулација каква што беше оваа , ова лето!
Ама сепак... чуда прави кога освојува а?
Ајде следнава сезона нека освои барем 1 2 трофејчиња нека си пикне рака во панталони колку сака тогаш! И нека си замине за голема сума на пари!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Не мора да значи дека вистина ќе си замине следното лето во случај ако остане сега!
Тоа е исто таква шпекулација каква што беше оваа , ова лето!
Ама сепак... чуда прави кога освојува а?
Ајде следнава сезона нека освои барем 1 2 трофејчиња нека си пикне рака во панталони колку сака тогаш! И нека си замине за голема сума на пари!
Да земеме некое трофејче и можеби Цеск ќе остане и по др.лето.Никогаш ништо не се знае

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.762
Поени од реакции
9.545
Стварно идиотски потег на страна на овие од Барса. Се повеќе и повеќе ме разочаруваат во последно време, почнувајќи од изјавите на Чави и компанија дека за Цеск најдобро би било да се врати во Барса ова она. Па ако го сметале за перспективен играч зошто не го задржиле во тимот, туку му дозволиле да си оди во Арсенал. И сега на педерски начин ќе прават се да го вратат, а најлошо од се со непочит кон неговиот моментален клуб. Лошо и разочараувачки:/

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Да го ебам и Цесц и жана му да ја ебам(иако е не женет), очигледно е дека тој сака да си замине од Арсенал. Не знам зошто не го пуштат и конечно и ние д аси го вдиме мирот во клубот. Нам ни требат само играчи кои го сакат клубот како РВП а не утре си одам, задутре си одам.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Како што кажав колку и да ми беше симпатичен тим ми станува се поодвратен. По сите ситуации можам да заклучам дека се многу лоши губитници и дека доаѓаат до степен на циганење со потезите и мислат дека фудбалот се врти околу нив и дека доколку не е во контекс на политиката на Барса тоа не е правилно
Исто е и кај мене. Навивав на европското за Шпанија и бев целосно за Барса во Примера и во ЛШ ако испаднеше Арсенал, али толкава пичкарска "игра" на ЦЕЛ клуб немам видено. Кој од кој поголема пичка...сега ги замразив и Шпанија и Барселона.

А сеа по асистенцијата вчера ова каталонциве пак сметаат дека им треба Фабрегас а?:)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Имате директен пренос на ТВЕ Шпанската, во живо, каде се гледа дека Цеск, одма ја изваде маицата т.с дресот од Барса....Иначе Реина сите ги повика на сцена и коа дојде Фабре, Пијол и Пике му го ставија дресот, а тој одма го изваде...

Еве пуштете во живо на ТВ сите шо ја имате програмата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom