- Член од
- 7 јули 2009
- Мислења
- 1.228
- Поени од реакции
- 28
Епа повраќај бе братче ! Шо да ти кажам !
значи ти си најпаметниот дебил во македонија па кој што ти кажа на тебе па ми се повраќа од оној овој што те тебе интересира јас што пишувам и што мислам јас прашав само и не сум како тебе глуп низ сите фан клубови да пишувам во кој и да е фан клуб ти имаш оставено пост и сите те мразат ама тоа не го приметуваш ти баш имам еден пријател од челзи фан клуб ми вели за тебе провоцирас јадеш гомна и дојде тука мене да ми кажуваш мочко еден и и се молам не пишувај за мене ако имаш против пиши ми порака а не тука јасноМи се повраќа од Arshesavin, Cakil и bbnoone....
--- надополнето ---
http://www.arsenal.com/news/news-archive/aneke-i-m-taking-inspiration-from-vieira
Ех, како ни фали таков играч.....
Treba iskustvo brATE ! SOnne Kade vide deka lazio propadnal ! ? JEzda minatata sezona se izbori za opstanot ali od ova leto ! Lotito naprai pameten poteg ! GO dae KOlarov za 25 milioni (a toj sea ni na klupa ne sedi vo City) go zema Garrido,Bresciano,Hernanes(igraciste),i use nekoj talent tamu i sea na zimski ke go donese Santa Cruz I ke ide u lc ! Ali zasega e prv so +2 na inter
Од каде дозна дека Венгер ЛИЧНО е задолжен за финансиите? Другите акционери (вработени) каква улога имаат тамо? Може да му е наложено така да работи но тоа незначи дека е негова одлука.Абе Makedonec_7 ти за кој навиваш тука за арсенал или за арсене венгер,јас да ти кажам навивам за арсенал како и тие личности со ти се поврака
,можеш слободно да отидеш и да му го попушиш на Венгер.Не ми е гајле мене кој е менаџер на тимот ако освојува трофеи.Сите зборувате за профит ние веке го имаме тоа ни фалат титули и трофеи,башка тоа кога ке ги освоиме ке имаме уште поголем профит и ке се зголеми популарноста на тимот.Менаџеорт треба да освојува трофеи ,а за финансиите на тимот треба да се грижат директорите.
Премала е разликата на парите што се добиваат за трето место и за првоАбе Makedonec_7 ти за кој навиваш тука за арсенал или за арсене венгер,јас да ти кажам навивам за арсенал како и тие личности со ти се поврака
,можеш слободно да отидеш и да му го попушиш на Венгер.Не ми е гајле мене кој е менаџер на тимот ако освојува трофеи.Сите зборувате за профит ние веке го имаме тоа ни фалат титули и трофеи,башка тоа кога ке ги освоиме ке имаме уште поголем профит и ке се зголеми популарноста на тимот.Менаџеорт треба да освојува трофеи ,а за финансиите на тимот треба да се грижат директорите.
Која црна популарност бе, збориш као за некој второлигашки клуб ебате...Абе Makedonec_7 ти за кој навиваш тука за арсенал или за арсене венгер,јас да ти кажам навивам за арсенал како и тие личности со ти се поврака