Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не мислам дека е Вермален, ама сликата т.е чоекот на сликата ми прај голем кејф... Големиот Боби.... Данкешен за се шо напрај за Арсенал !
Според структурата,ставот,фризурата,тој ќе да е...:))
Инаку,еве една слика која опишува што беше Пирес во Арсенал.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Респект до тебе.... Пирес е и беше еден од најголемите.... :)

--- надополнето ---

На колена да застанат еден Адамс, Симан, Диксон, Кембел, Парлоур и др. тогаш вистина вредиш....

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Прегледај го приврзокот 35614
Вермален е тоа во позадината ? Ќе се враќа у скоро време? :))
И јас на прв поглед помислив дека е Вермален!
Никој неможе да биде освен он или можеби Гибз ама бројката ја исклучува таа можност не е 28 тоа на неговиот дрес.
Така да , се надевам Верма е на терените повторно!!!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Верма би требало да биде фит за во Сабота со Бирмингем

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
^Немора да му подаваат и нека не трча многу да не се повреди плус и така Русија нема да биде многу опасна. Да е до мене немора ни да игра

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
^Немора да му подаваат и нека не трча многу да не се повреди плус и така Русија нема да биде многу опасна. Да е до мене немора ни да игра
:pos2::pos2: А тој па едно трчање, иначе...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
:pos2::pos2: А тој па едно трчање, иначе...
Абе невиде пак ти, го изора теренот :pos2: се дупки направи. Дефинитивно најмрзеливипт играч што сум го видел а што знае да игра ѕверски доколку сака.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Абе невиде пак ти, го изора теренот :pos2: се дупки направи. Дефинитивно најмрзеливипт играч што сум го видел а што знае да игра ѕверски доколку сака.
Ете не видов, видиш... Штотуку се вратив од студенска забава, и го пропуштив вториот дел... Али можам да замислам, колку се има „трудено“.. Па коментаторов на МТВ, се подмоча...

А оф топик: Сме имале шанси, стативи, пенали... Али, јбг, немаме среќа... Како и секогаш

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Arsenal chairman Hill-Wood: Liverpool crisis a tragedy

10.10.10 | tribalfootball.com
READ MORE NEWS ON: Arsenal, Liverpool

Arsenal chairman Peter Hill-Wood says Liverpool's current crisis is a "tragedy".

Liverpool are heading for the High Court this week in their ownership row and are languishing in the bottom three of the Premier League.

“What has happened at Liverpool is a football tragedy,” said Hill-Wood. “They were always a model for how a club should be run.

“I can go back to the days when they had an excellent chief executive in Peter Robinson. Now they have got themselves in a terrible muddle. I really hope it gets sorted out because I have some much respect for Liverpool.”

Искрена почит до клубот на Арсенал!:aplauz:

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Поради вакви, да се изразам како хилвуд, трагедии, бордот на арсенал не треба да дозволи клубот да добие единствен сопственик, овие американциве од ливерпул земаа кредити ги лапнаа парите и сега метла, ќе ги снема, не му ја мислат многу, а тоа што клубот ќе пропадне ич не им е гајле, јас мислам дека ова е загуба за фудбалот во глобала.
Иако навивам за Арсенал, не ми е мило за ова што му се случува на ливерпул, повеќе сакам фер да ги победуваме, кога се во најдобра форма а не вакви грогирани.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229