Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.568
Да ќе си иде од Арсенал за да биде помошник тренер или младински тренер у ПСЖ ахахха смешен си

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
до ноември ќе го чекаме а волкот и рвп кога ќе почнат да играат знае ли некој

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
три одлични вести т.е четири -

- никлас - најверојатно стартер за се бирмингам
- тио
- цесц - на линија за со бирмингам

- арон рамзи - тренира ( сенадевам детево да покаже сила и ментална и физичка и да покаже дека може да игра на ниво )

дали конечно и ние составивме тим со само еден повреден робин ван порцелан - нормално за него - мислата ми беше дали овој човек некогаш во животот , кариерата ќе има тоа задоволство да испука речиси цела сезона - да видам дали е способен да даде 30 + гола за тимот ?

мислам дека еден од цесц - тио нема да биде во првите 11 , по се ми изгледа дека тоа ќе биде цесц .

форза Арсенал !

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Николче нема шанси да биде во првите 11.
Цеск ќе игра,а Тео најверојатно на клупа...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Како и да е, барем ке има конкуренција, колку толку.... Се надевам дека за Сити, ке бидат сите во игра, мегунив и Волкот и Фабрегас... Сакам да го видам и Вермален, заедно со Лорен назад... Напред нека биди Чамак, но да знае дека ке има исто таква конкуренција во Бендтнер, па да дава 101% од себе... Аршавин и Насри на крилата и Сонг, назад, го прават идеален составот... А со Сити, се освен победа е неизбежно... Ке биде тешко ако после 10 кола имаме 3 порази....

Но, оптимист сум... Ги победивме пред 2-3 години на нивни терен, се надевам дека ке го повториме тоа... Венгер нема победа против Манчини... Време е за првата... ?! Нели ?!

Но, Бирмингем е пред нас...

--- надополнето ---

Едит: Напаѓачот на Палермо, Абел Ернандез вели дека во моментов не размислува на преселба во Арсенал и сака да остане во Палермо

Се шпекулира дека 20 годишниот интернационалец од Уругвај е трансфер цел на Арсенал и Тотенхем како и на уште неколку клубови од Европа.

Но во интервју за медиумите од Италија, Абел Ернандез вели дека во моментов нема намера да замине од Палермо.

За Mediaset Premium тој рече: “Арсенал ме посакува? Се чувствувам добро во Палермо, во градот и со моите соиграчи.”

“Би сакал да останам тука уште две или три години бидејќи тоа ќе ми овозможи да пораснам како фудбалер.”

“Тогаш, доколку во иднина има понуда од некој голем клуб, ќе ја разгледам.”

“Моето прво искуство што го имав во Италија беше за времето на пробата во Џенова, но тие не ме ангажираа поради тоа што имав проблеми со срцето.”

“Сепак Палермо веруваше во мене и ми помогна за операцијата.”

“Поради овие причини, јас секогаш ќе му бидам благодарен на Палермо.”

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Добро е да се види Арон пак да трча. Се надевам дека наскоро ќе ни се придружи.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Николче нема шанси да биде во првите 11.
Цеск ќе игра,а Тео најверојатно на клупа...
Ајде свежи вести за повредените.
Николче во својата најдобра форма според Венгер.
Тео најверојатно на клупа,во вторник сигурно ќе биде стартер.
Цеск/мали шанси за во вторник? па нели изјави дека да беше 2 дена покасно натрпеварот,ќе можеше да игра вс Челзи,најверојатно не сакаат да ризикуваат со него,против Сити сигурно ќе игра.
Гибс се враќа.
Вермален и Сања назад за 10 дена(знак прашалник дали ке играат против Сити),Алмуниа за неколку дена...
А за нашиот мил Робин Ван Перси,малце подолго/значи околку 2 недели,значи нема шанси да игра против Сити.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom