Нешто ми вика дека ке имаме утре четири засилувања....Не знам оти така....Или можи сакам да си мислам така....
Се сложувам со Тоше_Цеск и јас мислам така, но можно е Гуркуф да дојди кај нас, ако не тогаш наредното лето....Барса го испитуваше пулсот со таа понуда, па наредната може да биде попримамлива парично и со некој играч плус....Не знам, но би сакал да го видам Хлеб назад кај нас....Единствено само за него ми е жал шо замина од овие новите, но јбг....Тешко е то дека ке се врати кај нас.....
Како и да е, сагата со Цеск очигледно ке продолжи после Светското во ЈАР, но мислам дека ке го успееме да го убедиме да остани уште една сезона, кај нас....
Од она шо го видов, интересно е да се каже дека Пирес е слободен играч од таа наша златна генерација, кој изјави дека ако нема понуди ке се пензионира оваа година....Вреди да се кажи дека Пирес очекува и второ дете во семејството и дека е при крај со добивање на тренерската лиценца.....Не кријам дека овој беше мој идол, и се што е за него ме интересира....Се надевам дека не е офтопик ова...
Поздрав