Добро е, не сум бил сам шо го нејќи Хуго Лорис....Можеби чоекот е млад, можеби има рефлекси, но мислам дека има многу подобри голмани од него....Француски....Еден од нив е Фреј...Него го гледав со Лион во ЛШ и беше супер се до Баерн М....После го гледав во Франција со Србија беше лош, го гледав со Австрија беше лош....Лош во смисла има 2-3 утакмици каде е несовладлив и е топ голман... Но има 2-3 утакмици каде е бескрајно лош....За таков драги мои другари го имаме Алмуниа....Нас ни треба стабилен...Еве ке го земеме Марк, стар но доста стабилен голман е.....Она што му се случи со нас е само притисок, бидејки после 2 дена го играше натпреварот на кариерата и тоа со оној просечен тим....Грин зошто да не ? И тој знае да прими некој киксерски гол, но знам дека ако дојде во Арсенал ке биде и тоа каде каде подобар....Ке има шанса за прв голман на Англија ке мора да се докажува, но ако дојде кај нас тогаш сигурен сум дека Дон Фабио ке го сфати сериозно....За разлика од нив, Лорис веке има место прв голман во Лион во Франција и јас тука ја гледам предноста на овие двајца во однос на Хуго....
Како и да е јас навивам за Шварцер !
Поздрав