Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Шамак, Шварцер, Џо Кол, еден стопер и евентуално Горкуф ќе биде одличноп за оваа сезона. Што мислите?
Или два штопера? Еден поискусен еден помлад за да има простор за комбинации. Ако е еден ќе биде лошо ако е повреди некој. Вака нека има еден помлад што би можел да седи на клупа (иако и Џуру е тука но годинава не играше така да незнам колку би можеле да очекуваме од него)

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Шамак, Шварцер, Џо Кол, еден стопер и евентуално Горкуф ќе биде одличноп за оваа сезона. Што мислите?
Брат ако остане капитенот не се надевај на Гуркуф или на било кои друг играч од средината на теренот (освен ако не е некои со дефанзивни задачи како алтернатива за СОНГ за полесните противници ако има уште такви). Би било одлично да го земиме Шварцер таман за 1-2 години додека не созрее уште малку нашата најголема надеж на голманската позиција Шчежни, за Џо па и он не е некои играч кои е склон на повредите овие 2 години што е најголем проблем во нашиот тим но би било одлично да дојде кога станува за слободен трансвер, за одбраната мислам дека ќе го земиме тој од Лориент и(ли) Папа Диаките (или како и да беше од динамо киев на тиа мислам). Поздрав Топџии до 17 јули ни прдстојат уште многу досадни денови без нашите пулени,нашите миленици АРСЕНАЛ, но затоа ќе го потполнуваме времето со шпекулации и секако следење на светското првенсто и на играчите од Арсенал кои ќе ги има доста дури 11...позз

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Или два штопера? Еден поискусен еден помлад за да има простор за комбинации. Ако е еден ќе биде лошо ако е повреди некој. Вака нека има еден помлад што би можел да седи на клупа (иако и Џуру е тука но годинава не играше така да незнам колку би можеле да очекуваме од него)

Уште поубаво два штопера. Е тогаш ќе бидеме конкурентни во секое наптреварување и на секоја позиција.

И во целост се согласувам со мислењето Тоше_Цеск.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Нешто ми вика дека ке имаме утре четири засилувања....Не знам оти така....Или можи сакам да си мислам така....

Се сложувам со Тоше_Цеск и јас мислам така, но можно е Гуркуф да дојди кај нас, ако не тогаш наредното лето....Барса го испитуваше пулсот со таа понуда, па наредната може да биде попримамлива парично и со некој играч плус....Не знам, но би сакал да го видам Хлеб назад кај нас....Единствено само за него ми е жал шо замина од овие новите, но јбг....Тешко е то дека ке се врати кај нас.....

Како и да е, сагата со Цеск очигледно ке продолжи после Светското во ЈАР, но мислам дека ке го успееме да го убедиме да остани уште една сезона, кај нас....

Од она шо го видов, интересно е да се каже дека Пирес е слободен играч од таа наша златна генерација, кој изјави дека ако нема понуди ке се пензионира оваа година....Вреди да се кажи дека Пирес очекува и второ дете во семејството и дека е при крај со добивање на тренерската лиценца.....Не кријам дека овој беше мој идол, и се што е за него ме интересира....Се надевам дека не е офтопик ова...

Поздрав

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Нешто ми вика дека ке имаме утре четири засилувања....Не знам оти така....Или можи сакам да си мислам така....

Се сложувам со Тоше_Цеск и јас мислам така, но можно е Гуркуф да дојди кај нас, ако не тогаш наредното лето....Барса го испитуваше пулсот со таа понуда, па наредната може да биде попримамлива парично и со некој играч плус....Не знам, но би сакал да го видам Хлеб назад кај нас....Единствено само за него ми е жал шо замина од овие новите, но јбг....Тешко е то дека ке се врати кај нас.....

Како и да е, сагата со Цеск очигледно ке продолжи после Светското во ЈАР, но мислам дека ке го успееме да го убедиме да остани уште една сезона, кај нас....

Од она шо го видов, интересно е да се каже дека Пирес е слободен играч од таа наша златна генерација, кој изјави дека ако нема понуди ке се пензионира оваа година....Вреди да се кажи дека Пирес очекува и второ дете во семејството и дека е при крај со добивање на тренерската лиценца.....Не кријам дека овој беше мој идол, и се што е за него ме интересира....Се надевам дека не е офтопик ова...

Поздрав
Абе ако се оствари ова не Марадона, јас ќе трчам гол низ Скопјево:)

А за ова со Хлеб...Колку ли треба да сме очајни за да го сакаме Хлеб назад..Педерчето се повика на тоа правилото за да си го откупи договорот пичка му матер, ама ако му е си ја заеба кариерата. Сега нека дреме на клупа во Штудгарт или нека им носи вода на играчите на Фарса..

За Пирес мило ми е, али чим го следиш треба да знаеш дека имаше понудено договор од Филаделфија, ама ги одби затоа што не му се свиѓал градот :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Бараат за Јаја 36м,а понудиле за Цеск 33м,каква глупост значи,сакаат да го земат Цеск за џабе

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Се е во ред само не би сакал воопшто да го видам Шварцер во тимот.
Можеби има големо искуство но сигурно нема реакции како што доликува на тим од наш калибар.
Алмунија лично мислам дека е на ист ранг со него а гледав против србија и Фабијански доста добро бранеше така да не би сакал овој да дојде за џабе ќе си оди некој од нашите сегашни голмани.
Да дојде би сакал Хуго Лори!

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Него што ке ве прашував имаше некој напишано дека во Прага имало оригинални дресови па пошо одам ме интересира каде и шо пари мојт да се :) ???

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Бараат за Јаја 36м,а понудиле за Цеск 33м,каква глупост значи,сакаат да го земат Цеск за џабе
Со тоа докажуват дека не го сакат фабрегас, така да.... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom